22 mai 2024
Chisinau
Social

Peste o mie de locuri de muncă, oferă Târgul de cariere

Loading
Social Peste o mie de locuri de muncă, oferă Târgul de cariere
Peste o mie de locuri de muncă, oferă Târgul de cariere
Vocea poporului

Salarii de peste cinci mii de lei și posibilități de avansare în funcție, chiar dacă au puțină experiență în domeniu. Asta au cerut tinerii care au venit zilele trecute la Târ­gul de cariere din capitală. Pe de altă parte, reprezentanții compa­niilor ne-au spus că sunt dispuși să ofere lefuri mai mari doar pen­tru cei cu experiență. Peste 50 de companii din Republica Moldova și din străinătate și-au prezentat ofertele de muncă. Cele mai cau­tate joburi au fost din domeniul marketing, financiar și IT.

„Au fost expuse aproximativ 1500 de locuri de muncă vacante în di­verse domenii.  Sunt căutați foarte mult vorbitorii de limbi străine aici, în Chișinău, și ne referim la cei care știu franceză, italiană, engleză, germană și rusă”, ne-a spus unul dintre organiza­torii târgului, Ioana Oros.

 

MAI și BNM, în căutare de specialiști

La târg am întâlnit și reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI), din Trupele de Carabinieri, care au peste 250 de locuri vacante, dar și ai Băncii Naționale a Moldovei (BNM), în căutare de specialiști.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand