25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Moş Crăciun a venit cu daruri la casele copiilor membrilor de sindicat

Loading
Varia Moş Crăciun a venit cu daruri la casele copiilor membrilor de sindicat
Moş Crăciun a venit cu daruri la casele copiilor membrilor de sindicat
facebook.com

Cu toate că al doilea an consecu­tiv suntem în perioadă pandemi­că legată de Covid-19, Caravana de Crăciun a ajuns la casele copii­lor membrilor de sindicat, venind de la mii de kilometri nu din Laplandia, ci din Germania. Peste 250 de copii, ai căror părinţi activează în ramura industriei constructoare de automobile și mașini agricole, au primit recent cadouri.

Ion Crudu, membru al Clubului „Rotary” şi director general al Com­paniei „Crudo Partners”, ne-a relatat că proiectul „Caravana de Crăciun” se desfăşoară al zecelea an consecutiv în Republica Moldova, fiind organizat de organizaţii nonguvernamentale din Germania şi Austria și că acest proiect are menirea de a aduce spiritul de săr­bătoare în casele copiilor şi de ai face să fie mai fericiți.

Cadourile au fost confecţiona­te şi împachetate de copii din Ger­mania, transmise de la o distanţă de peste două mii de kilometri, ca să aducă bucurii copiilor din Republi­ca Moldova. Darurile au fost adnota­te cu caracteristici de vârstă şi de gen, pentru a facilita găsirea unui posesor pe potrivă. Hăinuţe, jucării, dulciuri, rechizite şcolare, produse de igienă, toate au încăput în desaga lui Moş Crăciun.

„Sărbătorile de iarnă sunt perioa­da cea mai aşteptată nu doar de copii, dar şi de adulți. E o perioadă a sur­prizelor, a visurilor şi a speranţei că ele vor fi realizate. Sunt sigur că prin aceste daruri spiritul de sărbătoa­re a intrat şi în casele copiilor noștri. Noul an 2022 să vă aducă mai mult belşug şi mai multă pace, să ne ajute bunul Dumnezeu ca în anul care și-a intrat în drepturi Moș Crăciun să po­posească pe meleagurile țării noastre în condiții nonpandemice, a urat co­piilor şi părinţilor Boris Babici, preşe­dintele Federației Sindicatelor Lucră­torilor din Industria Constructoare de Automobile şi Maşini Agricole.

 

Ana TARAS, organizator sindical al aparatului Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Constructoare de Automobile şi Maşini Agricole

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand