13 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei științei

Loading
Varia Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei științei
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei științei

 

 

ziua-stiintei

Foto: wikimedia.org

Mult stimați savanţi!

Anual, la 10 noiembrie, comunita­tea ştiinţifică din Republica Moldo­va marchează Ziua Ştiinţei în cadrul Zilei Mondiale a Ştiinţei pentru Pace şi Dezvoltare, proclamată în anul 2001 de cea de-a 31-a Conferinţă Generală a UNESCO – sărbătoarea profesională a lucrătorilor din sfera ştiinţei şi inovării.

Considerăm că acest eveniment este un semn al aspiraţiei oamenilor de ştiinţă din ţara noastră de racor­dare la valorile şi cerinţele cercetării din spaţiul european şi mondial.

În domeniul cercetării şi inovării activează oameni devotaţi profesiei, personalităţi marcante, care prin munca lor creatoare în laboratoare, centre, instituţii ştiinţifice, univer­sităţi construiesc punţi de legătură între ştiinţă şi societate, asigură informarea amplă a publicului larg despre importanţa cunoaşterii.

Sindicatul Educaţiei şi Ştiinţei, având în componenţa sa cercetători ştiinţifici, doctori în ştiinţe, doctori habilitaţi, personal ştiinţific de de­servire, cadre știinţifico–didactice, este permanent gata să îi susţină şi să-i ajute în plan social şi profesio­nal.

Stimaţi colegi,

Vă urăm în această zi de sărbă­toare să aveţi plenitudinea unor momente de graţie infinite, care să vă aducă nu doar roadele recunoaş­terii, dar şi ale gratitudinii pentru dăruirea în numele Ştiinţei!

La mulţi ani, forţe de muncă cre­atoare, şi noi realizări!

 

Cu respect, preşedintele Consiliului General al Sindicatului Educaţiei şi Ştiinţei,

Dumitru IVANOV

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand