14 iunie 2024
Chisinau
Oficial

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Sindicalistului

Loading
Oficial Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Sindicalistului
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Sindicalistului
Vocea poporului

Stimați lideri și activiști sindicali, membri de sindicat,

Am onoarea și deosebita plăcere să vă felicit cu prilejul zilei noastre profesionale – Ziua Sindicalistului, care este sărbătorită în fiecare an pe 7 iunie, zi în care au fuzionat două confederații (7 iunie 2007), constituind centrul sindical naţional–interramural – Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova.

Perioada de 15 ani de la fuzionare a demonstrat că forța Confederației constă în unitatea și solidaritatea organizațiilor membre – centrele sindicale național–ramurale.

Exercitându-și drepturile legale de apărare a drepturilor şi intereselor profesionale, economice, de muncă şi sociale colective şi individuale ale membrilor  săi, Confederația a obținut mai multe beneficii de ordin social-economic, atât pentru membrii de sindicat, cât și pentru alte categorii de populație.

Sindicatele rămân și pe viitor pe poziția de promovare a unor politici îndreptate spre sporirea nivelului de viață al cetățenilor, asigurarea unui trai decent, crearea locurilor de muncă bine plătite și conforme standardelor internaționale în domeniul securității și sănătății în muncă.

Cu această ocazie, aduc sincere mulțumiri celor care contribuie în mod profesionist, zi de zi, cu dăruire și dedicație, la protejarea membrilor de sindicat,  dorindu-vă sănătate, bucurii, realizări frumoase în domeniul în care activați. 

Igor ZUBCU,

președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand