22 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Mesaj cu ocazia Zilei solidarității oamenilor muncii

Loading
Varia Mesaj cu ocazia Zilei solidarității oamenilor muncii
Mesaj cu ocazia Zilei solidarității oamenilor muncii
1-mai

Foto: vocea.md

 

 

Cu prilejul Zilei Internaționale a solidarității oa­menilor muncii – 1 Mai, Confederația Națională a Sin­dicatelor din Moldova aduce omagiul de recunoștință și cuvântul sincer de mulțumire tuturor membrilor de sindicat și oamenilor muncii pentru sacrificiul, de­votamentul și efortul manifestat în făurirea avuției naționale. Sindicatele Republicii Moldova întotdeauna au apreciat meritul celor care creează valori materiale și spirituale pentru țară și apară necontenit drepturile și interesele lor.

În această zi de 1 Mai, care reprezintă începutul mișcării sindicale moderne, noi, sindicaliștii, promitem ferm că vom fi în continuare la straja drepturilor fun­damentale ale omului muncii și vom contribui la ridica­rea bunăstării și asigurării lui cu un trai decent. Vom pleda mereu pentru crearea locurilor de muncă sigure cu salarii decente, asigurând un grad înalt de protecție socială tuturor cetățenilor.

Sindicatele din Republica Moldova susțin integra-rea europeană, fiind calea corectă pentru viitorul țării, interesul național major și singura șansă pentru a asigura drepturile, libertatea și prosperitatea tutu­ror cetățenilor.

În numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, cu ocazia Zilei Internaționale a solidarității oamenilor muncii – 1 Mai, transmit sincere felicitări membrilor de sindicat, oamenilor muncii. Vă urez suc­cese în activitatea Dumneavoastră zilnică, prosperita­te, bunăstare și speranțe într-un viitor mai bun.

 

Oleg BUDZA,

președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand