14 mai 2021
Chisinau
Fără categorie

Mercedes a fost cea mai puternică echipă

Loading
Fără categorie Mercedes a fost cea mai puternică echipă
Mercedes a fost cea mai puternică echipă

 

 

F1-mercedes

Foto: f-1.com

Goana după titlu în For­mula 1 e în toi, iar lupta se dă pe viaţă şi pe moarte între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg. Cei doi co­echiperi de la Mercedes au uitat însă pentru o zi de rivalitate şi au sărbă­torit titlul la constructori pe care şi l-au asigurat cu trei etape inainte de final.

 

“Este cel mai deosebit senti­ment din lume pentru care tră­iesc şi pentru care mă trezesc dimineaţa. Este visul oricărui pilot. Foarte puţini au şansa să trăiască acest sentiment de a conduce o astfel de maşină şi de a face parte dintr-o astfel de echipă”, a spus Hamilton.

“În sfârşit am ajuns acolo unde ne-am dorit. Am ajuns să dominăm acest sport. A fost un drum lung care a început în 2010, acum cinci ani. Uneori a fost dificil şi poate a durat prea mult să ajungem aici, dar, într-un final, am ajuns”, a de­clarat Rosberg.

Mercedes a fost cea mai pu­ternică echipă a sezonului în Formula 1. Echipa germană nu a ratat niciun podium din cele 16 etape disputate până acum, iar 13 curse au fost câştigate de unul din cei doi piloţi care ocu­pă primele două locuri în cla­sament. Cu trei etape înainte de final, Hamilton este lider cu 291 de puncte, în timp de Ros­berg se află pe locul doi.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și