14 iunie 2024
Chisinau
Varia

Gemenii prudenți, leii vigelenți iar fecioarele cu о săptămână de succes. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii prudenți, leii vigelenți iar fecioarele cu о săptămână de succes. Horoscopul săptămânii
Gemenii prudenți, leii vigelenți iar fecioarele cu о săptămână de succes. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Te așteaptă o perioadă de luptă activă, de apăra­re a propriilor principii. Aruncă o privire în jur, pe undeva ai un adept care îți împărtășește opiniile și care te va susține. Petrece ziua de duminică printre cei apropiați, care te vor ajuta să te uiți cu alți ochi la ceea ce se întâmplă.

Taur

Acum încearcă să taci cât mai mult, acest lucru te va scuti de neplăceri. La începutul săptămânii, ai putea avea niște vești bune venite de departe. Pe la mijlocul săptămânii, nu-i exclus să apară dificultăți în îndepli­nirea treburilor curente.

Gemeni

Prudența și bunătatea îți sunt tovarăși de drum în această perioadă. Vei găsi limbaj comun chiar și cu cei cu care anterior aveai conflicte. Ai încredere că, dacă te vei comporta cu noblețe, acest lucru îți va aduce rezultate pozitive.

Rac

Trebuie să ai grijă, în primul rând, de atmosfera din casă. Pentru ca atmosfera să fie bună, ai nevoie să unești familia. Acum nu este cazul să împrumuți, deci, încearcă să te descurci cu propriile economii. Joi va începe o etapă potrivită pentru a lansa proiecte noi.

Leu

Săptămâna îți va cere să fii mai vigilent în toate. Astrele îți recomandă acum să te ocupi mai mult de propria persoană și să nu sari în ajutor celor care se află în dificultate. Aspirația spre succesul profesional, avansarea în carieră ar putea fi răsplătite.

Fecioară

Săptămâna este una de succes, ar fi indicat nu doar să te preocupi de niște idei mai vechi, dar și să gene­rezi altele noi. Fii obiectiv și înțelept. Dacă îți vei dori să obții bunuri materiale, acest lucru s-ar putea solda cu risipă de forțe pentru eforturi inutile.

Balanță

Chiar de luni te vei pomeni într-o avalanșă de eve­nimente. Mai multe probleme nesoluționate anterior îți vor solicita să te ocupi imediat de ele. Nu refuza ajutorul propus. În zilele de odihnă, te așteaptă o întâlnire cu impact pentru destinul tău.

Scorpion

Vei avea o groază de treburi. Vei reuși să te descurci practic cu toate dacă vei fi responsabil. Deja la înce­putul săptămânii vei fi plin de inspirație, vei avea chef să creezi, să-ți încerci puterile în niște proiecte noi. Încearcă să faci abstracție de zvonuri.

Săgetător

Din câte se pare, începe o perioadă când viața va fi mai domoală și vei putea, fără remușcări de conștiință, să mai reduci din turații. Vei avea mai puține griji, re­spectiv, te vei putea ocupa de activități dragi sufle­tului. Vei fi nevoit să soluționezi probleme ce țin de viața familiei.

Capricorn

Grație atmosferei de creație care va domni în jurul tău, vei reuși să te descurci cu o sumedenie de tre­buri, să soluționezi problemele atât personale, cât și din cele care se referă la alte persoane. Zilele de odih­nă dedică-le distracțiilor, pentru a te restabili moral și fizic.

Vărsător

Perioada este potrivită pentru a face planuri pe care ai putea să le realizezi în viitorul imediat. La începutul săptămânii, acordă mai mult timp familiei. În zilele de odihnă este indicat să te detașezi de toate treburile și să petreci împreună cu prietenii.

Pești

Încearcă să ții totul sub control. La începutul săptă­mânii dezvoltă-ți mai activ contactele de afaceri și cele amicale. Energia de care debordezi te va ajuta să te descurci cu treburile la serviciu. Totuși nu e cazul să lansezi proiecte noi, acestea ar putea eșua.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand