25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Gemenii emoționali, racii inovatori iar balanțele romantice. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii emoționali, racii inovatori iar balanțele romantice. Horoscopul săptămânii
Gemenii emoționali, racii inovatori iar balanțele romantice. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, inițiative colective. Când vine vorba de relaţii interumane, se face sim­ţită o stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, stârneşti admiraţie.

Taur

Cu Saturn în casa carierei lucrurile nu merg uşor. Fie res­ponsabilităţile sunt împovărătoare, fie ai în vizor obiective serioase, care cer timp pentru a putea fi atinse. Mizează pe un aport personal bine delimitat pe plan profesional.

Gemeni

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului. Chestiunile legate de copii, de sarcini pot participa şi ele la tulburarea păcii parteneriale.

Rac

Ideile originale şi novatoare cu care te implici favorizează succesul. Dacă sunteţi căsătorit(ă), vă sfătuim să evitaţi re­laţiile extraconjugale, deoarece puteţi provoca discuţii care pot duce la despărţire.

Leu

Marele benefic Jupiter este favorabil noilor iubiri, căsătoriei, proiectelor comune şi bunei înţelegeri în cuplu. Aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Fecioara

Norocul vă însoţește în toate, de aceea, este important să nu va faceţi duşmani. Ca să păstraţi relaţii bune cu cei alături de care lucraţi, va trebui să deveniţi un bun diplomat(ă). Lăsaţi pe mai târziu certurile, împăcaţi-vă cu faptul că vi se vor da sarcini în plus.

Balanță

Cu Soare, Mercur şi Marte în zodia ta, Balanţa are una dintre cele mai romantice perioade. Primul favor pe care ţi-l face Marte este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în particular.

Scorpion

Perioada Balanţei este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Apar noi deschideri, noi provocări, care îţi solici­tă deopotrivă spiritul de luptător şi diplomaţie. Financiar ai şanse şi pot apărea oportunităţi prin intermediul protectori­lor astrali metafizici.

Săgetător

Cauţi succesul şi se pare că acesta nu va întârzia să apară. Soarele Balanţei te ajută să-ţi administrezi imaginea şi apti­tudinile. Marte din Balanţă îţi dă avânt şi iniţiativă. Mercur îţi asigură un bun contact cu şefii.

Capricorn

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia și inițiativa pe care ţi le insuflă prezenţa lui Marte în Balanţă. Planeta Marte este cea care îţi întăreşte voinţa, îţi dă forţă şi energie, îţi cere să acţionezi, să te impui, să dictezi.

Vărsător

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, sau de atmosfera „încinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat, dar îţi aduce rezultate palpabile.

Pești

Situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată în luna Balanţei. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, iar Cerul este partener decizional. Se poate să treci prin situaţii care îţi stârnesc îngrijorare, să încerci să pătrunzi mecanismele psihologice.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand