17 iunie 2024
Chisinau
Varia

Fecioarele de companie, scorpionii depresivi iar berbecii curajoși. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Fecioarele de companie, scorpionii depresivi iar berbecii curajoși. Horoscopul săptămânii
Fecioarele de companie, scorpionii depresivi iar berbecii curajoși. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Discutaţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primiți de la ei numai reacţii entuziaste, asta vă amplifică dorinţa de a ajunge acolo unde visaţi cu toţii. De dvs. depinde felul cum veți construi aceste perspective.

Taur

Mergeți de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nu mai apare nimic nou, dar simţiți o schimbare de registru. Apare altceva care vă scoate din monotonie, deşi vă cam ia prin surprindere, pentru că erați obişnuit cu ritmul confortabil în care evoluau lucrurile.

Gemeni

Vă ascundeți marile vise ca nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Vă înşelați, exact asta trebuie să faceți, să spuneți clar ce anume doriți. Exprimați în cuvinte ce vreți să primiți, pentru că numai aşa veți fi auzit.

Rac

Ţineți mult la spaţiul personal, de aceea nu sunteți dis­pus să deschideți uşa oricărei persoane. Trebuie să vă câştige încrederea înainte de a o accepta în cercul in­tim, de aceea ar fi bine să-i puneți la încercare bunele intenţii înainte de a-i permite să se apropie.

Leu

Se întrezăresc multe discuţii cu persoanele din antura­jul socio-profesional. Unii vă sfătuiesc de bine, alţii însă au interese ascunse total opuse. Este dificil în aceste zile să stabiliți o graniţă clară între ceea ce vă este be­nefic şi ceea ce vă dăunează.

Fecioară

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o re­alitate, pentru că veți descoperi ce rol major jucați în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile. Sunteți alături de ea trup şi suflet, suferiți alături de ea, îi ţineți companie, iar asta îi face bine.

Balanţă

Ştiți să exprimați sentimentele într-o formă convingă­toare, pentru că nimeni nu vă poate contesta talentul literar. Ați fi un scriitor grozav de romane cu tentă ro­mantică, pentru că deţineți calităţi în acest sens: un vo­cabular bogat, sensibilitate…

Scorpion

Mediul în care vă aflați vă influenţează negativ, ca atare alegeţi-vă cu grijă companionii, ca să nu vă stricați săp­tămâna din cauza toanelor lor. Aveți alături persoane împovărate de necazuri care nu vă aparţin, dar vă vor impresiona şi veți aluneca şi dvs. spre aceeaşi pantă depresivă.

Săgetător

Oboseala îşi spune cuvântul. Sunteți epuizat pe ultima sută de metri a unei activităţi pentru care v-ați consu­mat toate resursele. În loc să trageți tare ca să terminați ceea ce se apropie de sfârşit, aveți nevoie de o pauză, pentru a vă aduna forţele.

Capricorn

Trebuie să dați startul unei acţiuni noi, dar aveți mai multe direcţii de mers şi nu ştiți care e mai bună pentru dvs. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să ascultaţi cu atenţie vocea interioară, care vă împinge doar spre una din alternativele oferite.

Vărsător

Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile probleme. La serviciu doriţi să vă afirmaţi şi acest lucru vă poa­te crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia ideile şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la su­gestiile dvs.

Peşti

Când un aspect al vieţii vă stresează prea mult, deveniți sclavul acelui gând, de aceea trebuie să aveți întot­deauna un plan de rezervă spre care să vă îndreptaţi atenţia. Când vedeți că nimic nu mai merge într-o di­recţie, ocupați-vă imediat de celălalt plan.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand