14 iunie 2024
Chisinau
Cititorii ne scriu

Familie despăgubită cu ajutorul unui inspector sindical de muncă

Loading
Cititorii ne scriu Familie despăgubită cu ajutorul unui inspector sindical de muncă
Familie despăgubită cu ajutorul unui inspector sindical de muncă

 

 

inspectorii-muncii-a-sindicatelor

Foto: vocea.md

Pe adresa Confederaţiei Naţio­nale a Sindicatelor din Moldova a parvenit, recent, o scrisoare cu următorul conţinut:

 

„Prin această scrisoare, pe care o ex­pediez cu întârziere, pentru că am fost plecată din ţară, vreau să vă spun un sincer mulţumesc pentru faptul că aţi acceptat cererea mea. În consecinţă, inspectorul teritorial de muncă, Ion Vartic, a fost delegat în raionul Don­duşeni pentru a ne acorda asistenţă. Astfel, am reuşit să perfectăm docu­mentele necesare ca să putem primi plăţile compensatorii ce se cuveneau familiei mele în urma decesului soţului în timpul serviciului, Ion Baţura, fost profesor la gimnaziul Scăieni.

Anterior, am deschis mai multe uşi fără vreun rezultat şi numai cu ajuto­rul şi susţinerea inspectorului de mun­că de la sindicate a fost posibil să obţi­nem ajutorul ce ni s-a cuvenit.

Între timp, fusesem contactaţi de un jurist din Chişinău, care şi-a oferit aju­torul contra sumei de 8000 de lei. În acelaşi timp, Ion Vartic, pur omeneşte, fără niciun bănuţ, ne-a susţinut de la bun început şi până la capăt, a mers cu noi pe la sediile autorităţilor publi­ce din raion.

Eu cred că dl Ion Vartic este o mân­drie, un exemplu pentru colectivul Dvs. Fără a avea vreun grad de rude­nie cu familia noastră, el a fost foarte receptiv la marea noastră durere, fapt care ne-a susţinut şi surprins în modul cel mai sincer. Aş vrea să mai adaug că Ion Vartic este un om de omenie, cu suflet mare şi, repet, un exemplu bun.

Vă mulţumesc din suflet, dle inspec­tor, Vă doresc multă sănătate şi un în­ger păzitor la fiecare pas.

 

Cu recunoştinţă şi respect,

Angela Baţura,

satul Rediul Mare, raionul Donduşeni”

 

De menţionat că ziarul „Vocea popo­rului” a publicat în numărul din 17 oc­tombrie 2014 un articol detaliat la acest subiect.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand