20 mai 2024
Chisinau
Varia

Dan Balan a mai adăugat un videoclip în palmaresul său

Loading
Varia Dan Balan a mai adăugat un videoclip în palmaresul său
lendo calendo

Foto: cliphq.ru

Îndrăgita piesă a lui Dan Balan, Lendo Calendo s-a pricopsit cu un videoclip. Melodia chiar de la lansare a devenit hitul verii, iar acum va încânta şi prin originalitatea imaginilor din clip.

 

După cum povestesc însăşi versurile piesei, imaginile sunt pline de culoare, pa­siune şi dragoste. În videoclip, interpretul apare într-o maşină decapotabilă alături de focoasa blondă Tany Vander. Deși imaginile au fost filmate cel mai probabil în studio, acțiunea pare să se desfăşoare printre stâncile Marelui Canion. Aşa cum ne-am obişnuit deja, din videoclip nu lip­sesc nici tinerele super sexy, care încing atmosfera.

Clipul a fost filmat de cunos­cutul regizor rus, Alan Badoev. La scurt timp de la lansarea videoclipului, acesta a strâns circa zece mii de vizualizări pe youtube.

Amintim că interpretul Dan Ba­lan s-a făcut cunoscut datorită formaţiei OZONE, iar după o perioadă s-a lansat solo. Este deţinătorul numeroaselor pre­mii din industria muzicii şi se bucură de mare popularitate în toată lumea.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand