21 mai 2024
Chisinau
Varia

Crăciun Fericit! La mulți ani!

Loading
Varia Crăciun Fericit! La mulți ani!

static.pexels.com

Stimați membri de sindicat, frați și surori, 

În ambianța spiritului sărbătorilor de iarnă, în mod tradițional, vin către Dvs. cu mesajul meu sin­cer de felicitări și urări de bine pentru Anul Nou ce bate la ușă, aducându-vă mai întâi cuvântul de mulțumire pentru munca depusă pe parcursul anului în vederea respectării drepturilor salariaților și promovării în societate a valorilor sindicale.

Anul 2017 a fost un an al unei munci deosebite pentru sindicaliștii din țară, care numără circa 400 de mii de membri de sindicat, activiști ai organizațiilor primare, lideri ai structurilor teritoriale, de ramură și naționale, din colectivele de muncă și structurile confederale, precum Consiliul de Femei și Comisia de Tineret. Munca depusă de această mare echipă a adus o adevărată plusvaloare pentru mișcarea sindica­lă din Republica Moldova și pentru integrarea țării în Uniunea Europeană.

Toate realizările noastre pe parcursul anului vor alcătui file remarcabile în istoria mișcării sindicale. Împreună am reușit să contribuim la apărarea intereselor sociale ale salariaților, la rezolvarea multiple­lor probleme cu care se confruntă membrii de sindicat. Am izbutit, de asemenea, să dezvoltăm în conti­nuare conlucrarea cu partenerii sociali și relațiile cu colegii din străinătate și cu structuri internaționale din domeniu.

În același timp, noi conștientizăm faptul și ne asumăm răspunderea că nu am realizat tot ce ne-am propus.

Vom depune eforturi conjugate pentru a face față angajamentelor și provocărilor pe viitor. Anul ce vine va simboliza începutul realizării Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, proces în care sindicatele au locul bine determinat.

Crăciun fericit și La mulți ani!

Oleg BUDZA, președintele CNSM

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand