19 iulie 2024
Chisinau
Varia

Capricornii norocoși, taurii îndrăzneți iar berbecii atenți la detalii. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Capricornii norocoși, taurii îndrăzneți iar berbecii atenți la detalii. Horoscopul săptămânii
Capricornii norocoși, taurii îndrăzneți iar berbecii atenți la detalii. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Fiţi atent la detalii, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Detaliile fac diferenţa mereu, ele vă pot deschide ochii asupra unor lucruri şi tot ele vă pot da indicii despre cum ar trebui să procedaţi mai departe. Încercaţi să ignoraţi persoanele care vor să vă pună be­ţe-n roate.

Taur

Începeţi săptămâna cu nişte planuri îndrăzneţe, cu tot felul de idei şi de proiecte, dar s-ar putea ca până joi, toată această situaţie să vă obosească şi să începeţi să vă simţiţi copleşit. Poate că nu v-ar strica o pauză pentru a vă pune ordine în idei.

Gemeni

Va fi o săptămână plină de adrenalină pentru dvs., mai ales în sectorul amoros, unde aveţi şansa de a cunoaşte oameni noi. Unul sau mai mulţi s-ar putea să şi flirte­ze cu dvs., aşa că veţi fi în culmea fericirii, mai ales că una dintre aceste persoane vă căzuse cu tronc de multă vreme.

Rac

O să începeţi săptămâna cu planuri legate de casă. Vreţi să schimbaţi, vreţi să renovaţi. Poate că nici dvs. nu ştiţi exact ce vreţi, dar doriți să schimbaţi ceva şi să vă faceţi casa mai confortabilă, aşa cum toate casele ar trebui să fie în prag de sezon rece.

Leu

Începeţi săptămâna cu un mare apetit de muncă, ce vă surprinde chiar şi pe dvs. De miercuri încolo, accentul va fi pus pe viaţa personală. Vreţi să îmbunătăţiţi nişte lu­cruri în familie, în viaţa de cuplu, dacă sunteţi într-o rela­ţie, şi vă pregătiţi pentru un week-end plin de aventură.

Fecioară

Vă gândiţi la o schimbare de multă vreme, dar săptă­mâna aceasta începeţi concret să vă analizaţi opţiunile. Vreţi să aveţi parte de provocări mai mari în viaţa pro­fesională, simţiţi că actualul job nu vă mai provoacă şi s-ar putea să începeţi cu asta. Dacă vă va ieşi, o să vă doriţi şi mai mult.

Balanţă

S-ar putea să vi se întâmple lucruri la care până acum doar visaţi. Cum ar fi să primiţi o mărire de salariu sau să fiţi surprins cu un cadou inedit – o vacanţă minunată, exact atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Meritaţi toate acestea, chiar dacă nu realizaţi.

Scorpion

E vremea schimbărilor pentru dvs., schimbări care vor începe chiar din această săptămână. Vă pregătiţi să fa­ceţi un pas în spate în carieră, s-ar putea să aveţi nevoie de o mică pauză, dar e un pas înainte în viaţa personală. E o săptămână bună pentru a vă cere scuze şi pentru a socializa mai mult.

Săgetător

Săptămâna aceasta sunt favorizate relaţiile profesionale în echipă. Profitaţi de asta şi afirmaţi-vă la locul de mun­că. Nu vă băgaţi în relaţiile altora, asta în plan personal, pentru că riscaţi să ajungeţi a cincea roată la căruţă. Mai bine vă retrageţi, dacă simţiţi că e posibil să ajungeţi într-o astfel de situaţie.

Capricorn

Aveţi noroc pe toate planurile, ceea ce nu poate decât să vă bucure. Din fericire, aţi muncit destul până acum încât să vă permiteţi o pauză. O să primiţi şi o sumă de bani sau poate chiar veţi fi promovat, dar asta spre sfârşitul săptămânii, iar în viaţa personală veţi avea parte de surprize.

Vărsător

Dacă vi se va propune un nou proiect la locul de muncă sau o nouă funcţie, săptămâna aceasta, să nu fiţi sur­prins. Aveţi toate şansele de a primi chiar şi nişte bani în plus, dacă aveţi disponibilitatea de a deveni mai au­toritar.

Pești

În sfârşit, vă treziţi la realitate săptămâna aceasta. Aţi fost destul de absent din viaţa dvs. în ultima perioadă şi toată lumea şi-a dat seama de asta. E momentul să acţionaţi, să ieşiţi în evidenţă, să nu vă mai fie teamă că toţi sunt cu ochii pe dvs. Un pic de empatie vă poate duce departe!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand