22 mai 2024
Chisinau
Social

Bunurile materiale, pentru unii, sunt mai importante decât viața

Loading
Social Bunurile materiale, pentru unii, sunt mai importante decât viața
Bunurile materiale, pentru unii, sunt mai importante decât viața
trenermozga.ru

Moldovenii par să aibă mai multă grijă de mașinile per­sonale, de locuință, de tere­nul agricol decât de sănătate. Asta ar fi dacă am lua în calcul datele statistice ale unor com­panii de asigurări din Republi­ca Moldova.

Potrivit lor, cel mai mult, mol­doveni își cumpără asigurări auto, este vorba de cele obligatorii RCA și Cartea Verde, dar și private, gen CASCO, și doar o parte mică ape­lează la companiile care fac asi­gurări de sănătate.

„Asigurarea automobilelor le depășește pe toate celelalte. E vorba de RCA și CASCO, urma­te de casă, sănătate, asigurări în agricultură etc. Și cum avem tot mai multe mașini în țară, vă dați bine seama că se mărește și nu­mărul de asigurări. În tendință de creștere sunt asigurările private ale mașinilor, fiind vorba de asi­gurarea CASCO. Șoferilor le este frică de accidente, de deteriora­rea automobilului, de furt etc. Pentru fiecare contract în parte se stabilește și cauzele pentru care se asigură”, ne spune Eugen Bul­garu, reprezentant al unei com­panii de asigurări din Republica Moldova.

Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand