16 iunie 2024
Chisinau
Social

Berbecii veseli, taurii răbdători iar leii încrezători. Horoscopul săptămânii         

Loading
Social Berbecii veseli, taurii răbdători iar leii încrezători. Horoscopul săptămânii         
Berbecii veseli, taurii răbdători iar leii încrezători. Horoscopul săptămânii         
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Cheful de aventuri, veselia şi dorința de a vă implica în relații amoroase vă va face remarcat în anturaj. Însă vor apărea aspecte legate de sănătate şi locul de mun­că destul de importante. Atenţie şi la locul de muncă, unde se vor activa conflicte rămase nerezolvate!

Taur

La începutul săptămânii sunteţi preocupat de activită­ţile casnice și de relațiile cu membrii familiei. Sunt po­sibile situaţii delicate, dar cu răbdare le puteți depăşi. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la copii, pentru că există tensiuni mocnite! Sunt posibile situaţii delicate sau neînţelese.

Gemeni

S-ar putea să fiţi destul de guraliv la începutul săp­tămânii, în mod special cu persoanele din anturajul apropiat. Fiţi atent ce vorbiți, pentru că este posibil să spuneţi ce nu trebuie sau să necăjiți pe alții. Va apărea și dorința de a sta mai mult acasă, cu familia.

Rac

Preocuparea legată de creșterea veniturilor obținute din munca proprie este un subiect foarte important. Este posibil să primiţi cadouri sau recompense, dar și să fiţi nevoit să oferiţi altora. Vor intra în sfera de inte­res planurile legate de călătorii sau studii pe termen scurt.

Leu

Începutul săptămânii este agreabil, deoarece sunt șanse de schimbare benefică a unor planuri care își așteaptă rândul. Sunteţi încrezător în forţele proprii, ceea ce este minunat. Cariera şi imaginea în societate vor lua turnuri nebănuite, dar interesante, și cu efecte pe termen lung.

Fecioară

Începutul săptămânii vă predispune la stări sufletești fluctuante. Revizuiți-vă planurile de viață și schimbați, unde este cazul. La mijlocul săptămânii vă veţi simți mult mai bine, chiar veţi fi într-o formă de zile mari. Atenţie la ce se petrece cu personalitatea dvs.!

Balanţă

Prietenii și susținătorii din segmentul socio-profesional vă sunt alături din primele zile ale săptămânii. Selectaţi atent persoanele cărora le acordaţi încredere, unii nu privesc cu ochi buni ascensiunea de la locul de muncă. Atenţie la o problemă cronică de sănătate ce își poate face simţită prezenţa!

Scorpion

Cariera profesională și imaginea în societate sunt as­pecte cărora ar fi bine să le acordaţi importanță. Unii vă admiră, alții mai puțin. Ar trebui să vă gândiţi la ce anume vă doriţi concret și să trasaţi un plan viabil în acest sens. Relaţiile sociale devin foarte dinamice.

Săgetător

Începeţi săptămâna preocupat de laturile spirituale ale vieţii, de călătorii sau de studii pe termen lung. Este bine să vă alcătuiţi planuri în acest sens, dar luaţi în calcul și factorul neprevăzut. Pe la mijlocul săptămânii vor apărea aspecte legate de carieră.

Capricorn

Sufletul are o mare dorință de rafinare sufletească și de apropiere de disciplinele spirituale. Orientaţi-vă și spre călătoriile în străinătate sau studii pe termen lung. Dorința de a vă îmbunătăți mediul în care trăiţi și vă desfășuraţi activitatea este la cote înalte și ușor de în­deplinit.

Vărsător

Săptămâna evidențiază situaţii dinamice în sfera relaţii­lor profesionale. Vor apărea informații secrete privitoare la banii și bunurile comune cu alții. Aspectele financia­re de la locul de muncă fie se modifică, fie descoperiți nereguli vechi, care trebuie rezolvate urgent.

Peşti

Domeniul profesional, în speță locul de muncă, vă cre­ează tot soiul de situații dinamice cărora trebuie să le faceţi față. Sunt posibile situaţii delicate, dar vă veţi descurca cu succes. Atenţie la mental şi comunicare, deoarece sunt zone tensionate!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand