20 mai 2024
Chisinau
Social

22 de ani de pază bună la Serviciul Vamal

Loading
Social 22 de ani de pază bună la Serviciul Vamal
serviciul-vamal

Foto: totul.md

Serviciul vamal din RM şi-a sărbătorit recent ziua profesională.

 

Această sărbătoare, este un prilej de consolidare a întregului efectiv şi de valorificare a capa­cităţilor instituţionale pentru îndeplinirea misiunii organelor va­male. Succesele sistemului vamal reprezintă rezultatele activităţii tuturor colaboratorilor săi, care zilnic manifestă un grad înalt de profesionalism, devotament şi onestitate în exercitarea atribuţii­lor funcţionale. În acest context, în Ziua Lucrătorului Serviciului Va­mal – pe primul plan sunt cei care prin munca lor cotidiană asigură realizarea atribuţiilor organelor vamale orientate spre securitatea economică a ţării şi facilitarea co­merţului.

Cu ocazia sărbătorii, colabora­torii Serviciului Vamal au realizat o demonstraţie kinologică dem­nă de toată admiraţia. Câinii au deconspirat mai multe substanţe narcotice dar şi bagaje cu ţigări şi arme. Totodată cei mai buni cola­boratori s-au ales cu diplome de merit.

Mai mult, copiii colaboratorilor Serviciului Vamal, au avut opor­tunitatea de a face cunoştinţă cu întreg procesul de lucru.

Vă adresăm sincere felicitări şi ne exprimăm înalta apreciere pentru activitatea şi rezultatele obţinute.

Retrospectiva celor 22 de ani ne permite să constatăm că toate realizările au fost posibile numai datorită activităţii intense, dis­ciplinei, integrităţii şi inspiraţiei vameşilor să-şi exercite datoria de serviciu şi cea civică. Ponderea Serviciului Vamal a sporit treptat, devenind un element important al politicii economice a Republicii Moldova.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand