22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Vărsătorii norocoși, peștii curajoși iar gemenii cu bună dispoziție. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Vărsătorii norocoși, peștii curajoși iar gemenii cu bună dispoziție. Horoscopul săptămânii
Vărsătorii norocoși, peștii curajoși iar gemenii cu bună dispoziție. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Vei avea parte de o săptămână destul de activă și marcată de creație. Nu ezita să începi ceva nou sau să faci ordine în treburile care s-au acumulat mai de­mult. Ai face bine să eviți dezbaterea celor mai strin­gente chestiuni. În zilele de odihnă acordă mai mult timp familiei.

Taur

Succesul este posibil, însă îți va solicita mult efort și mult timp. De altfel, vei putea conta doar pe propria persoană. Încearcă să accepți compromisul rezonabil cu partenerii și colegii. Zilele de odihnă se așteaptă să fie destul de pozitive.

Gemeni

Te așteaptă posibilități destul de bune în toate dome­niile vieții. Gradul sporit de farmec și buna dispoziție te vor ajuta să devii punctul de atracție al oricărei comunități. Zilele de odihnă sunt potrivite pentru a merge la cumpărături.

Rac

Te vei pomeni la o răspântie. Se pare că ai deschise în față mai multe uși. Gândește-te la ceea ce-ți dorești cu adevărat. Ai încredere în propria intuiție. În prim-plan se vor poziționa aspirațiile de a avansa în carieră. Zilele de odihnă le vei petrece într-o atmosferă de calm.

Leu

Uită rateurile și înfrângerile, fiindcă nu merită să pierzi timpul cu ele. Ceea ce nu ți-a reușit cândva ți-ar pu­tea reuși acum. Începutul săptămânii este o perioadă ideală pentru a soluționa chestiunile importante. Nu sunt excluse niște vești plăcute care se referă la cei apropiați.

Fecioară

Evenimentele din prima zi a acestei săptămâni s-ar putea deosebi radical de cele ce urmează să se în­tâmple a doua zi, astfel că e mai bine să mai amâni treburile importante. Totuși, dacă ești presat de timp, acționează luni și vineri, când cei din jur vor fi mai binevoitori cu tine.

Balanță

Acum nu sunt excluse situațiile excepționale care te vor determina să fii cât mai activ și prompt când iei decizii. Fii pe pace, vei reuși să te descurci cu toate. Ai face bine să eviți să te împrumuți. Ziua de miercuri nu este potrivită pentru a începe treburi importante.

Scorpion

Te așteaptă zile bune, totuși, planurile tale s-ar putea modifica pe neașteptate. Încearcă să dai dovadă de simțul umorului când abordezi confuziile în aceas­tă săptămână, în așa fel vei reuși să menții pacea în relațiile cu cei apropiați.

Săgetător

În această săptămână chiar trebuie să fii mai prudent în acțiuni și în vorbe. Grație responsabilității și abor­dării creatoare, vei reuși să-ți sporești autoritatea. Cei care sunt pasionați de jocurile de noroc ar trebui să dea dovadă de mai mult autocontrol.

Capricorn

Planifică totul în așa fel, încât să ai parte de cât mai multe întrevederi și negocieri. Acum nu vei fi tentat să faci un joc diplomatic subtil, mai degrabă vei recurge la acțiuni deschise și tranșante. Înainte de a recurge la măsuri radicale, cântărește bine toate argumentele pro și contra.

Vărsător

Vei avea parte de mai mult noroc decât ți-ar putea părea la priva vedere. Vei deveni mai fermecător, iar această calitate te va ajuta să faci cunoștință cu per­soane de care ai avea nevoie. Sfârșitul de săptămână este excelent pentru a planifica treburi de viitor.

Pești

Săptămâna este una benefică pentru planuri și idei noi. Fii curajos, atunci norocul va fi de partea ta. Totuși, nu e cazul să te implici în acțiuni riscante. Ai răbdare și nu lăsa lucrurile neterminate. Zilele de odihnă îți vor aduce impresii plăcute.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand