23 septembrie 2023
Chisinau
Sport

Trei campioane mondiale se luptă pentru două locuri

Loading
Sport Trei campioane mondiale se luptă pentru două locuri
CM-2014

Foto: ziarmm.ro

În Brazilia s-au tras la sorţi grupele pentru CM 2014. Se anunţă un Mondial de foc, nu doar datorită căl­durii din Ţara Cafelei, ci şi a spectacolului pe care cele 32 de combatante îl vor oferi.

 

Deja avem garantate încă din faza grupelor câteva dueluri de cinci stele, între foste campioa­ne mondiale.

Dacă Argentina, Germania, Belgia sau Columbia au fost ocrotite de şansă, nu acelaşi lucru se poate spune despre câ­teva forţe ale “Bătrânului Conti­nent”. Astfel, Spania şi Olanda (ultimele finaliste ale CM) vor fi în aceeaşi grupă şi sunt favorite clare pentru calificarea în opti­mile de finală.

Mult mai dramatică se anun­ţă lupta din grupa D, însă, acolo unde trei formaţii care s-au încu­nunat în trecut campioane mon­diale – Uruguay, Italia şi Anglia – se vor lupta între ele pentru două locuri în ultimele 16.

În optimile de finală se vor împerechea formaţiile clasate pe primul loc în grupele A, C, E şi G cu ocupantele locurilor se­cunde în B, D, F şi H. După ace­laşi sistem, echipele care se vor clasa pe locul secund în A, C, E şi G vor da piept cu câştigătoa­rele din B, D, F şi H.

 

faza-grupelor

Foto: sport.hotnews.ro

 

Campionatul Mondial se dis­pută în Brazilia, între 12 iunie şi 13 iulie.

Această întâlnire este progra­mată pe arena unde a avut loc în noiembrie un accident soldat cu doi morţi. Conform autorităţilor braziliene, stadionul va fi gata pentru Cupa Mondială la jumă­tatea lunii aprilie.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand