25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii se autoafirmă, fecioarele chibzuite iar săgetătorii au parte de surprize. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii se autoafirmă, fecioarele chibzuite iar săgetătorii au parte de surprize. Horoscopul săptămânii
Taurii se autoafirmă, fecioarele chibzuite iar săgetătorii au parte de surprize. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Este o săptămână plină de ambiguități, te așteaptă evenimente dintre cele mai diverse. Totuși vei avea parte și de lucruri pozitive. Fă efort și vei reuși să faci totul la nivelul cuvenit. Evită să faci acum promisiuni, or e mare probabilitatea că nu le vei onora.

Taur

Va apărea o ocazie bună pentru a te autoafirma și a-ți demonstra creativitatea, iar aceste lucruri îți vor aduce perspective mari în domeniul profesional. Ai mare grijă la ce faci ca să nu oferi motive pentru bâr­fe, or nu este cea mai bună perioadă pentru a clarifica relațiile.

Gemeni

De orice te-ai apuca, acum te așteaptă rezultate rapide și plăcute, deci, identifică-ți prioritățile și acționează. Este o perioadă reușită pentru a comunica cu priete­nii, a munci împreună cu un grup de adepți. Totuși, găsește-ți un loc unde ai putea sta un pic singur.

Rac

Nu este cazul să te agăți de obiceiuri care te împiedi­că să înaintezi. Extinde-ți orizontul, încearcă să acu­mulezi cunoștințe care-ți vor fi ulterior utile în viață. Va apărea posibilitatea să te manifești la serviciu. As­trele îți sugerează să acorzi timp familiei tale.

Leu

Chiar dacă în aceste zile vei avea parte de dificultăți, perioada oricum este benefică pentru ca să fii remar­cat. Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru discursuri în fața publicului, participare la concursuri. Petrece zilele de odihnă în sânul familiei.

Fecioară

Încearcă să chibzuiești asupra fiecărei acțiuni, să cântărești toate argumentele pro și contra. Nu este exclusă apariția unor circumstanțe în care vei fi nevoit să acționezi fără o pregătire prealabilă, totuși, încear­că să depășești astfel de situații cu pierderi minime.

Balanță

Posibilități suplimentare apar în fața celor care știu ce vor. Deci, dacă simți că ești pe val, lucru foarte posibil în aceste zile, atunci vei reuși să înaintezi spre scopul scontat, cu condiția că vei da dovadă de curaj și te­nacitate deosebită.

Scorpion

Dacă ai niște ambiții nerealizate, săptămâna este po­trivită pentru a-ți revendica dreptul la independență. Concentrează-te la maxim și nu scăpa din vedere nici cele mai mici detalii, or acolo s-ar putea ascunde che­ia care te va ajuta să depășești situațiile dificile.

Săgetător

A venit timpul să soluționezi chestiunile ce țin de da­torii, credite sau moșteniri. Încearcă să le reușești pe toate. La serviciu ar putea apărea propuneri și pro­iecte interesante, iar în relațiile romantice s-ar putea să ai parte de surprize plăcute. Zilele favorabile vor fi marți și sâmbătă.

Capricorn

Avântul emoțional și energia ta nemaivăzută te vor ajuta să adopți acum un regim multitask și să închei cu succes treburile începute. Va spori capacitatea de a recepta informația. În a doua parte a săptămânii, ar putea apărea nevoia de a reface anumite lucruri în casă.

Vărsător

Începe o perioadă când trebuie să te gândești la pro­blema debarasării de lucruri inutile. Aceasta nu se referă doar la curățenia din casă, dar și la curățarea conștiinței. Încearcă să faci ordine în gândurile tale. Încearcă să eviți riscul, atunci când este posibil.

Pești

Dedică această perioadă afacerilor. Este o perioadă destul de benefică pentru a soluționa unele chestiuni de serviciu. Încearcă să acționezi în conformitate cu un plan elaborat din timp, în așa caz nu va trebui să aștepți. Ai face bine să nu-ți încurajezi capriciile și să nu fii prea egoist.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand