22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii primesc vești bune, gemenii intuitivi, iar fecioarele responsabile. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii primesc vești bune, gemenii intuitivi, iar fecioarele responsabile. Horoscopul săptămânii
Taurii primesc vești bune, gemenii intuitivi, iar fecioarele responsabile. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

S-ar putea să întâmpini probleme financiare, însă nu este cazul să te demoralizezi. O rudă apropiată îți propune o co­laborare pe termen lung. Se pare că te preocupă căminul şi diversele reparaţii necesare în locuinţă. Ești într-o formă fizică bună şi ai şanse să duci la bun sfârşit tot ce ți-ai propus.

Taur

Ai succes pe plan sentimental şi în societate. Primești veşti bune, datorită cărora îți schimbi programul. Este o perioadă bună pentru planuri de viitor. S-ar putea să simţi nevoia să faci câteva schimbări prin casă şi ai şanse să reuşești.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţii cu încăpăţânare. Prietenii te ajută să treci mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie activităţilor casnice. La locul de muncă sau în afaceri, intuiţia îți poate fi de ajutor.

Rac

Faci planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Ești bi­nedispus, pentru că te simţi înconjurat de prieteni adevăraţi. Persoanele mai tinere din familie îți apreciază planurile de reamenajare a locuinţei. O să primești o veste neplăcută în legătură cu o rudă şi să te pregătești pentru o călătorie.

Leu

S-ar putea să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi ne­voit să luaţi o decizie importantă. Puteţi să vă faceţi proiecte de viitor şi să vă folosiţi cunoştinţele teoretice. Pare că aveţi, în sfârşit, resursele financiare pentru a face în casă schimbă­rile pe care le doriţi.

Fecioară

Traversaţi un moment favorabil, în care aveţi posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate extraprofesională. Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare în casă. O rudă mai în vârstă ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar va încerca să îşi impună ideile.

Balanţă

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susţin şi vă ajută cu sfaturi utile. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele locuinţei. În prima parte a săptămânii aveţi ocazia să desco­periţi o ofertă imobiliară avantajoasă.

Scorpion

Sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, iar spre sfârşitul săptămânii aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţă perioada este tocmai bună.

Săgetător

Aveţi mult de alergat pentru nişte acte legate de o moştenire. Nu este recomandabil să vă programaţi activităţi importan­te în aceste zile, pentru că este posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară.

Capricorn

Puteţi să vă faceţi planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăţi radical situaţia financiară. Relaţiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. Săptămâna este favo­rabilă în plan profesional şi în afaceri. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică.

Vărsător

Este posibil să vă simţiţi copleşit de mulţimea de lucrări şi probleme nerezolvate care s-au acumulat. Acordaţi prioritate problemelor care sunt mai uşor de rezolvat, fiindcă sunteţi predispus la dificultăţi de concentrare. Este posibil să fiţi ne­voit să faceţi câteva drumuri în interesul familiei.

Peşti

Aveţi şansa să găsiţi un serviciu mai bine plătit sau să fiţi pro­movat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câştigurile vor fi pe măsură. S-ar putea să aveţi problemele de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a doua parte a perioadei este posibil să vă dedicaţi activităţilor casnice.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand