19 iulie 2024
Chisinau
Varia

Taurii obosiți, leii precauți iar săgetătorii încăpăţânați. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii obosiți, leii precauți iar săgetătorii încăpăţânați. Horoscopul săptămânii
Taurii obosiți, leii precauți iar săgetătorii încăpăţânați. Horoscopul săptămânii
pexels.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Timpul trece mult prea lent, parcă, dar nu vă deranjează deloc acest ritm, pentru că vă oferă starea potrivită pentru a vă ocupa pe îndelete de o acţiune care nu poate da re­zultate peste noapte. Sunteţi mulţumit că vi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu vă împinge de la spate.

Taur

Sunteţi obosit de atâtea conflicte în mediul profesional, dar vă puteţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor dvs. Încercaţi să nu vă enervaţi și nici să ridicaţi tonul, pentru că unele lucruri pot trece mai ușor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc.

Gemeni

Conflictul în care sunteţi implicat ajunge într-un punct pe­riculos. Indiferent că vă certaţi cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau vă pierdeţi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu aţi fi dorit să se ajungă aici.

Rac

Prietenii sunt foarte importanţi pentru dvs. azi și luaţi legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu noutăţile din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o săptămână perfectă să ieșiţi într-o excursie. Aţi putea sta ore în șir la palavre la telefon cu amicii.

Leu

Planurile dvs. sunt stricate de o veste care cade ca o bom­bă. Vă treziţi brusc la realitate și suferiţi amarnic, pentru că nu v-aţi luat măsuri de precauţie din timp. Aţi fost aver­tizat că se va ajunge aici, dar aţi continuat să vă jucaţi cu focul. Dacă v-aţi fi oprit la timp, aţi fi putut evita acest mic dezastru.

Fecioară

Jucaţi rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dvs. Aţi avut un moment de inspiraţie pe care l-aţi expus și altora, care au considerat că ideea e profitabilă și merită pusă în practică.

Balanţă

Nu vă înţelegeţi cu nimeni, doar familia e alături și vă ţine partea, orice aţi spune! Nu puneţi la suflet criticile care vin de la lume, pentru că nu puteţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul dvs. de vedere.

Scorpion

Aţi așteptat această săptămână ca să faceţi o mare schim­bare de direcţie în planuri. Plănuiaţi de multă vreme să porniţi pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, iar acum consideraţi că e timpul să-i daţi startul!

Săgetător

V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptaţi și nu vreţi să vă mai gândiţi și la alte variante. Această atitudine încăpăţânată vă poate ţine departe de o mulţime de al­ternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare, acceptaţi schimbările din mers.

Capricorn

Dacă vreţi să aveţi o săptămână de succes, încercaţi să faceţi echipă cu persoane cu mai multă experienţă, de la care aveţi încă multe de învăţat. Staţi mai mult în compa­nia celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, pentru că sfaturile lor se vor dovedi utile.

Vărsător

Aţi tot amânat acest moment de frică să nu luaţi o decizie greșită, dar trebuie să vă hotărâţi să spuneţi stop și să în­chideţi un capitol din care nu mai aveţi nimic de câștigat. E ca și cum presimţeaţi că vine finalul unei etape, dar, ca să nu pierdeţi tot ce aţi construit până acum, aţi tot ter­giversat finalul.

Pești

Aveţi mari reţineri înaintea unui proiect pe care l-aţi pre­gătit, dar aveţi un presentiment că ceva nu e în regulă: ori nu deţineţi toate resursele necesare unui succes, ori vedeţi în ochii celor din jur un dram de neîncredere ce vă influenţează negativ.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand