22 mai 2024
Chisinau
Varia

Taurii înțelepți, peștii critici, iar leii își găsesc un nou hobby. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii înțelepți, peștii critici, iar leii își găsesc un nou hobby. Horoscopul săptămânii
Taurii înțelepți, peștii critici, iar leii își găsesc un nou hobby. Horoscopul săptămânii
shustov.cc
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

O sarcină importantă a acestei săptămâni este să faceți alegerea cu încredere și la timp. Luni, veți fi nevoit să soluționați problemele acumulate. Miercuri, vă veți bucura de întâlniri noi. Distracțiile, activitatea fizică și comunicarea sunt cele care vor defini perioada respec­tivă.

Taur

În această săptămână, o importanță deosebi­tă vor căpăta astfel de calități precum chibzuiala și înțelepciunea. Anume ele garantează succesul în cari­eră. Dacă veți avea ocazia să faceți cunoștință cu per­soane noi atunci aceste evenimente se vor dovedi a fi utile și de perspectivă.

Gemeni

Prima jumătate a săptămânii promite să fie destul de favorabilă pentru mai multe domenii de activitate. Utilizați această perioadă de timp pentru a obține pro­fit și a vă dezvolta inițiativele personale. Spre sfârșitul săptămânii, succesul se va transfera în sfera relațiilor romantice.

Rac

Astrele vă recomandă să vă concentrați pe lucruri con­crete. Marți este o zi bună pentru realizarea unor pla­nuri grandioase și luarea unor decizii serioase. Înainte de a acționa, ar trebui să le chibzuiți bine pe toate, or pașii nesistematici nu se vor încununa cu succes.

Leu

Ar fi bine să încercați să faceți o mică schimbare în viața dvs. Puteți să vă reînnoiți garderoba, coafura, să vă schimbați puțin comportamentul. Posibil că veți găsi un hobby nou. Împărtășiți-vă energia cu lumea din jur, oferiți ajutor celor care au nevoie de el.

Fecioară

Cursul normal al evenimentelor ar putea fi perturbat de hazarde destul de previzibile. Fiți pregătit, dar nu întreprindeți nimic înainte să vă clarificați cum stau lu­crurile. N-ar fi de dorit să vă implicați în proiecte dubi­oase și să riscați cu bunăstarea dvs.

Balanță

În această săptămână, niște oameni interesanți vă pot aduce o mulțime de informații utile. Succesul va fi garantat cu condiția că veți manifesta o abordare netradițională la soluționarea oricăror probleme din viață. La serviciu străduiți-vă să verificați acțiunile pe care le întreprindeți.

Scorpion

În această săptămână, anume dvs. ar trebui să stabiliți prioritățile. Ar fi bine să mai reduceți din turații pentru a evita surmenajul. Miercuri, nu faceți abuz de influență. Străduiți-vă să înțelegeți oponenții, aplecați urechea la opinia lor. În weekend, e mai bine să organizați ceva romantic.

Săgetător

În această săptămână, v-ar putea copleși îndoielile, astfel că veți avea nevoie de timp pentru a vă aduce în ordine gândurile. Canalizați eforturile spre creșterea statutului profesional. Suprasolicitarea la locul de muncă nu vă va împiedica să demonstrați o varietate de talente și în alte domenii ale vieții.

Capricorn

Atitudinea serioasă și conștiincioasă față de muncă nu poate trece neobservată. Vine un moment favora­bil pentru acțiuni concrete, pentru pași responsabili. Străduiți-vă să ascultați vocea intuiției dvs., deoarece vocea rațiunii va fi mai dificil de auzit.

Vărsător

În această săptămână, sunteți cel care stabilește regu­lile jocului. Posibil că va trebui să lucrați destul de mult, în schimb veți vedea rapid rezultatul. Perioada este fa­vorabilă pentru afaceri și proiecte noi, dar aceasta nu înseamnă că celelalte lucruri ar putea fi abandonate.

Pești

Începe o schimbare treptată a stilului dvs. de viață, soarta v-ar putea oferi mai multe șanse noi. Marți și miercuri, tendința de a critica în exces ar putea deveni dușmanul dvs. ascuns. Totuși, e mai bine să fiți diplo­mat. Lucrurile inițiate vineri vor aduce rezultate.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand