25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Taurii energici, racii stresați iar leii emotivi. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii energici, racii stresați iar leii emotivi. Horoscopul săptămânii
Taurii energici, racii stresați iar leii emotivi. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Indiferent de ceea ce faci, nu te opri, pentru că ai fler, ai avânt, ai instrumentele de care ai nevoie, ai intuiția care te ghidează de minune. Este un cadru astral bun pentru aspecte ce țin și de sfera finanțelor, poți lua decizii bune legate de unele achiziții.

Taur

Te simți împins de la spate și vezi că uși bine încuiate se deschid singure. Este o perioadă cu provocări, dar ai energia de a le depăși. Universul romantic este un punct de stabilitate care te ajută zilele acestea. Ești încurajat să utilizezi resurse nefolosite, care-ți vor aduce beneficii.

Gemeni

Lucrurile par să meargă bine în mai multe privințe. Gân­direa ta este limpede, emoțiile tale sunt sub control. Ai mult de lucru și chiar ai capacitate de a te implica în activități care au nevoie de determinare, dedicare, soluții rapide.

Rac

Poți găsi idei foarte bune pentru a-ți extinde activitatea, pentru a-ți dezvolta afacerea. S-ar putea să fii nevoit să schimbi stilul de lucru cu care te-ai obișnuit și asta poate să fie stresant pentru tine. Dai dovadă de multă stăpâni­re, ești convingător și ai viziune de ansamblu.

Leu

Uneori emoțiile trec peste rațiune. Nu mai acționa din impuls. Încearcă să nu te agiți prea mult și lasă lucrurile să curgă în voia lor. Trebuie să găsești un echilibru care să te ajute să fii pozitiv. Moment bun pentru a te concen­tra asupra unor nevoi personale, legate de familie.

Fecioară

Ai dispoziția potrivită să te poți bucura de viață așa cum dorești. Prietenii te iubesc și te admiră pentru acest lu­cru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult. Cadru astral bun pentru studiu, descoperiri, dar și pentru co­municarea prin intermediul tehnologiei.

Balanţă

Poți face tot ce-ți dorești. Totul ține de voința și de obligațiile pe care le ai. Nu există nimic ce nu poți face atâta vreme cât vrei asta. Ești foarte abil, dar fii mai soci­abil cu partenerul tău de viață. Vezi partea bună a orică­rei situații, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil.

Scorpion

Combină speranțele și visele cu asumarea respon-sabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. Cei care îți sunt alături te defi­nesc și poți fi judecat în funcție de rezultatele lor. Asigu­ră-te că vei comunica bine, mai ales la serviciu.

Săgetător

Ai senzația că te afli în fața unui munte și că este nevoie să-l escaladezi rapid, și, mai mult de atât, nu ai echipa­mentul adecvat pentru a ajunge în vârf. Întrebarea este: cine a spus că tu ești cel care trebuie să ajungă neapărat acolo? O persoană din anturajul tău ar putea fi interesată de tine.

Capricorn

Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. Ai nevoie de puțin timp, ca să poți reflecta asupra schim­bărilor din ultima vreme. O nouă sarcină de lucru poate părea dificilă, dar te vei descurca foarte bine. Nu ai mo­tive să intri în panică. Financiar stai bine.

Vărsător

Cunoști noi oameni. Găsește-ți mai mult timp pentru tine. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult dacă vei fi dispus să lucrezi cu ei în echipă. Este bine să te concentrezi asupra acelor sarcini și activități în care chiar ai cunoștințe.

Peşti

Primești ceea ce meriți, în ceea ce privește cariera. Vizi­bilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care sunt luate în seamă. Prinzi curaj, treci la fapte, te apuci să construiești ceea ce îți dorești.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand