23 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Taurii emoționanți, peștii sociabili iar berbecii norocoși. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Taurii emoționanți, peștii sociabili iar berbecii norocoși. Horoscopul săptămânii
Taurii emoționanți, peștii sociabili iar berbecii norocoși. Horoscopul săptămânii
freephotos.cc
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Săptămâna ți-ar putea schimba concepțiile. Este impor­tant să eviți deciziile luate când ești ghidat de emoții. Dacă vreo persoană exagerează cu presiunile asupra ta, e mai bine să încetezi să mai comunici cu aceasta. No­rocul va fi de partea persoanelor creative.

Taur

La începutul acestei săptămâni, emoțiile vor fi pentru tine un stimulent enorm, care te va motiva să recurgi la acțiuni. Este important să nu întreci limita. Este o perioa­dă potrivită pentru a organiza niște activități în comun, a stabili relații de parteneriat.

Gemeni

Este o perioadă destul de bună pentru a face carieră și a schimba locul de muncă. În prima parte a săptămânii, veniturile vor depinde în temei de sârguința și profesio­nalismul tău. A doua parte este indicată pentru a nego­cia și a identifica relații utile.

Rac

Încearcă în această săptămână să dai dovadă de zel la serviciu, totuși, evită afacerile riscante și călătoriile ce presupun risc pentru sănătate. Deschiderea ta față de problemele altora ar putea, în zilele de odihnă, să-i în­curajeze pe escroci să profite de aceasta.

Leu

În această săptămână nu e cazul să profiți de capacita­tea ta de a te reface. Respectiv, este mai indicat să alegi niște activități ce presupun calm și să eviți comunicarea activă. Fii mai vigilent la capitolul calcule financiare.

Fecioară

Dacă vei fi animat de vreo idee, atunci e probabil ca cineva să te convingă să nu perseverezi în atingerea scopului. Muncește cu gândul la viitor. Dacă simți că nu te descurci, găsește-ți ajutoare. La sfârșitul săptămânii, distrează-te împreună cu prietenii.

Balanță

Acum ai putea avea niște idei noi care vor deveni destul de profitabile. Autoritatea ta în fața colegilor va crește, oamenii vor începe să ia aminte la cele spuse de tine. Majoritatea inițiativelor se vor solda cu succes. Profită de această perioadă pentru o autorealizare maximă.

Scorpion

Ai grijă de armonia sufletului. Afacerile au ajuns la etapa când nu vei reuși să obții niște schimbări semnificati­ve, în schimb, îți vei consuma nervii și timpul, deci, e mai bine să recurgi la practici spirituale și să citești mai mult.

Săgetător

Săptămâna este una de succes și plină de responsa­bilitate, așa că dă bici cailor și avansează spre scopul propus. Comunică mai activ cu prietenii, planifică-ți activitățile. La serviciu evită deciziile radicale.

Capricorn

A trecut timpul șovăielilor, a venit timpul pentru a acționa. Totuși, un eveniment neprevăzut ți-ar putea deturna planurile. Pentru a nu devia de la drumul trasat, ai mai multă răbdare, nu e cazul să fii prea irascibil.

Vărsător

Este o perioadă ideală pentru a trasa planuri de viitor și favorabilă pentru a face o autoanaliză. Evită să dai dova­dă de un activism social exagerat, ocupă-te de creație, extinde-ți cunoștințele. Îți va fi de folos timpul petrecut într-o gașcă gălăgioasă.

Pești

În această săptămână, multe depind de alegerea ta. Ai multe posibilități, totuși, riști pur și simplu să nu le ob­servi. La capitolul bani și activitate profesională, perioa­da este benefică. A doua parte a săptămânii te va face mai puțin sociabil.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand