17 aprilie 2024
Chisinau
Sport

Tarsus a câștigat Cupa Moldovei la fotbal în sală

Loading
Sport Tarsus a câștigat Cupa Moldovei la fotbal în sală
Tarsus a câștigat Cupa Moldovei la fotbal în sală
taurus

Foto: moldova.sports.md

Finala Cupei Moldovei la futsal a fost una foarte spectaculoasă în acest an. Campioana en titre, JLC, a cedat într-o luptă dramatică în faţa celor de la Tarsus cu scorul de 6:8.

 

În minutul 13, cei de JLC conduceau cu 3:0 şi părea că au al doilea trofeu ca şi câştigat deja, dar în futsal diferenţa de trei goluri încă nu e o garanţie a victoriei. La pauză echipele au plecat cu 3:1 în fa-voarea campionilor actuali.

Tarsus a devenit mai activ la începu-tul celei de-a doua reprize, iar datorită lui Ian Iacovenco a reuşit să minimizeze decalajul până la 3:2. Doar 6 minute mai târziu Ion Caraman a restabilit avantajul celor de la JLC, iar în minutul 33 Valeriu Băieşu din nou a adus Tarsus la un gol diferenţă. Tot el în minutul 35 a egalat. Totuşi, balanţa pe tabloul de marcaj nu a ţinut prea mult şi Constantin Burdujel a marcat pentru JLC – 5:4, iar cu 4 minute înainte de finalul meciului Adrian Laşcu a egalat – 5:5, trecând jocul în overtime.

Norocul totuşi le-a surâs celor de la Tarsus, care au reuşit să învingă cu 8:6, deşi au fost în dezavantaj întreg meciul.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand