14 mai 2021
Chisinau
Fără categorie

Spartachiadă organizată cu prilejul Zilei Sindicalistului

Loading
Fără categorie Spartachiadă organizată cu prilejul Zilei Sindicalistului
Spartachiadă organizată cu prilejul Zilei Sindicalistului
sindicons-spartachiada

Foto: arhivă personală

În conformitate cu decizia Comisiei pentru consultări și negocieri colective din ramura construcțiilor, în perioada 6–8 iunie 2014, la Casele de Odihnă şi Recu­perare „Perlele Nistrului” din orăşelul Vadul lui Vodă a fost organizată Sparta­chiada lucrătorilor din această ramură. Cea de-a XII-a ediţie a Spartachia­dei a fost consacrată Zilei Sindicalistului.

 

Potrivit vicepreşedintelui Fe­deraţiei „Sindicons”, Oleg Mîr­leanu, la acest eveniment sportiv au participat 16 echipe din partea organizațiilor și întreprinderilor din construcții, a industriei ma­terialelor de construcție, precum şi a școlilor profesionale de pro­fil.

Astfel, aproximativ 300 de persoane au manifestat dorinţa şi curiozitatea de a-şi încerca ca­pacităţile de sportiv amator.

La deschiderea oficială a spartachiadei, au rostit cuvin­te de felicitare vicepreşedintele Confederației Naționale a Sin­dicatelor din Moldova, Mihail Hîncu, președintele Federației patronale „Condrumat”, Pavel Caba, secretarul confederal al CNSM, Nicolae Suruceanu, pre­cum şi mai mulţi conducători de întreprinderi din ramură.

Participanţii la spartachiadă au concurat la următoarele pro­be: volei, minifotbal, tenis de masă, joc de dame, sărituri în lungime. Competiţia a fost juri­zată de arbitri profesioniști.

 

Învingătorii Spartachiadei a XII-a:

 

Locul I – echipa SA „MACON”

Locul II – echipa SA „MINE­RAL”

Locul III – echipa SA „ORI­ZONT”

Locul IV – echipa SA ”Ago-Da­cia”

 

Organizatorii spartachiadei au desfăşurat şi un program cul­tural pentru participanţii la acest eveniment sportiv, a mai specifi­cat Oleg Mîrleanu.

  
La același subiect
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și