14 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Sărut, Femeie, mâna ta întotdeauna muncitoare…

Loading
Varia Sărut, Femeie, mâna ta întotdeauna muncitoare…
Sărut, Femeie, mâna ta întotdeauna muncitoare…

 

 

8-martie

Colaj: vocea.md

Primăvara calendaristică, pe lângă Mărțișor, simbolul speranței și al dragostei, vine și cu o sărbătoare consemnată în întreaga lume – Ziua Internațională a Femeii. La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie, spunea scriitorul francez Alphonse de Lamartine. Și ce poate fi mai măreț și mai sublim decât Viața?

 

În această zi, 8 Martie, întreaga suflare umană vine cu omagii pentru ființele dragi care au misiunea de a adduce pe lume copii, de a perpetua viața pe pământ. La drept vorbind, Femeia merită dragostea și respectul nostru zi de zi, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Fiindcă ea ne umple viața de sens, ne aduce bucurii, ne îndreaptă atunci când greșim, ne motivează pentru fapte bune, frumoase.

În această zi, să nu uităm de mama, „ideal de femeie, fermecător și venerat” (Lev Tolstoi), să ne îndreptăm pașii și gândurile spre cea care ne este iubită, soție, mamă a copiilor noștri. Venim cu plecăciune în fața Dumneavoastră, a tuturor femeilor, în orice domeniu ați activa, vă urăm multă sănătate, să ne trăiți mulți ani fericiți alături de cei dragi, să puneți suflet în ceea ce faceți, să aveți numai bucurii de la copii, de la soți și de la nepoți, să vă bucurați de viață. La mulți ani! Sărut, Femeie, mâna ta…

 

Oleg BUDZA,

președinte al CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand