20 mai 2024
Chisinau
Varia

Săgetătorii își schimbă scopurile de viață, capricornii siguri pe sine, iar berbecii dau dovadă de răbdare. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Săgetătorii își schimbă scopurile de viață, capricornii siguri pe sine, iar berbecii dau dovadă de răbdare. Horoscopul săptămânii
Săgetătorii își schimbă scopurile de viață, capricornii siguri pe sine, iar berbecii dau dovadă de răbdare. Horoscopul săptămânii
karisheacreative.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Vei fi întreprinzător și inventiv, totuși, când vine vorba despre activitatea profesională, astrele îți sugerează să dai dovadă de răbdare. Joi evită orice riscuri. Sporește rolul pozitiv al relațiilor amicale. S-ar putea să cunoști niște persoane interesante.

Taur

În această perioadă, soarta ar putea să-ți surâdă, totuși, ai grijă să nu ratezi norocul. Vei simți mai acut necesi­tatea de a urma instruiri. Anumite situații din viață te vor motiva să te dezvolți. Este o perioadă deloc bene­fică pentru operațiile financiare riscante.

Gemeni

Ai putea soluționa mai multe chestiuni ce țin de viața sentimentală. Evită acțiunile care presupun un risc pentru sănătate. Relațiile cu partenerii ar putea deveni mai tensionate. La sfârșitul săptămânii, ai putea avea parte de anumite schimbări evidente.

Rac

Săptămâna este una benefică pentru a cunoaște per­soane noi, pentru a iniția contacte – atât personale, cât și de afaceri. Sunt posibile schimbări pozitive în carie­ră. Nu fi preocupat de lucruri mărunte și în felul acesta vei fi binedispus.

Leu

Te așteaptă o săptămână bună, deși destul de tensio­nată. Controlează-te pe tine însuți și ține sub control situația din jurul tău. Vei avea nevoie să fii rațional și precaut în chestiunile financiare. Sfârșitul săptămânii este potrivit pentru a organiza activități de masă.

Fecioară

Consecințele acțiunilor întreprinse s-ar putea dovedi a fi surprinzător de pozitive. Astrele îți sugerează să eviți polemicile și persoanele cu intenții agresive. La servi­ciu norocul te va însoți. Joi ai grijă să petreci neapărat timpul cu familia.

Balanță

În pofida unei agitații la serviciu, te așteaptă totuși o săptămână destul de bună. Evenimentele din aceas­tă perioadă ți-ar putea deschide orizonturi noi și noi domenii de activitate. Este important să atingi echi­librul dintre activitățile ce țin de casă și cele ce țin de serviciu.

Scorpion

Chiar dacă vei munci pe rupte este prea puțin probabil să obții ceea ce-ți dorești. Totuși, procesul de depășire a limitelor proprii și posibilitatea de a-ți demonstra capacitățile te-ar putea copleși, astfel că oricum vei putea să fii mândru de realizările tale.

Săgetător

Săptămâna este potrivită pentru a-ți schimba scopurile de viață. La serviciu nu lăsa ca alții să ia pentru tine de­ciziile legate de chestiunile cele mai importante. Dacă vor apărea probleme, încearcă să acționezi mai spăr­gând tiparele. Este o perioadă reușită pentru studii.

Capricorn

La începutul săptămânii, te vei simți mai sigur pe tine, astfel că acțiunile tale vor deveni precise, iar tu vei fi capabil să iei decizii mai rapid. Miercuri încearcă să-ți planifici treburile noi. În zilele de odihnă, te vei pomeni că s-au adunat mai multe griji ce țin de casă.

Vărsător

Dacă vei lua decizii care consună cu doleanțele tale, atunci săptămâna va fi mai frumoasă. Vei reuși să vezi chestiunile complicate dintr-o altă perspectivă. În această perioadă nu este indicat să accesezi credite și să investești bani în afaceri riscante.

Pești

Astrele îți sugerează să eviți o trândăveala. Afacerile inițiate în această perioadă se vor dezvolta bine și vor aduce profit. Te poți aștepta la multe contacte, emoții și interacțiune cu alte persoane. Ai grijă să acorzi atenție propriei persoane.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand