22 mai 2024
Chisinau
Varia

Săgetătorii cu vești pozitive, gemenii echilibrați iar capricornii norocoși. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Săgetătorii cu vești pozitive, gemenii echilibrați iar capricornii norocoși. Horoscopul săptămânii
Săgetătorii cu vești pozitive, gemenii echilibrați iar capricornii norocoși. Horoscopul săptămânii
jillwellingtonphotography.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Nu-i exclus că soarta îți va testa rezistența. Vei depăși mai multe obstacole, dacă nu vei ține cont de bârfe și zvonuri. Nu-ți asuma toate grijile. Este cazul să exersezi la capitolul autocontrol și capacita­tea de a-ți reprima supărarea.

Taur

Obiectivul principal al săptămânii este să reușești să te înțelegi cu cei din jur. Luni, întâlnirile și negocie­rile de afaceri vor fi reușite. Joi evită să faci risipă de bani. În zilele de odihnă, comunicarea cu prietenii îți va oferi idei noi.

Gemeni

În această săptămână, este cazul să menții echilibrul în toate. Mai multe evenimente din viața ta se vor dovedi a fi emblematice. Ai grijă să ții la distanță persoanele necunoscute. Nu încerca să ieși în prim-plan, gestionează situația rămânând în umbră.

Rac

În această săptămână va trebui să te descurci cu tre­burile urgente care s-au acumulat. Evită să planifici pentru marți întrevederi de afaceri. E mai bine să amâni pentru săptămâna următoare soluționarea unei chestiuni stringente apărute miercuri.

Leu

Obiectivul spre care tinzi ar putea fi diametral opus lucrurilor de care ai nevoie în realitate. Frământările de creație și sarcinile interesante acum se vor înche­ia cu succes. Săptămâna este una benefică pentru treburile casnice. Ziua de joi este reușită pentru cumpărături.

Fecioară

Fă-ți planuri pentru viitorul apropiat. Acum este un moment extrem de favorabil pentru a cunoaște noi persoane din mediul de afaceri. Marți ai grijă să-ți onorezi onest promisiunile. Joi ai face mai bine să taci, or nu ai nevoie de un conflict în familie.

Balanță

Ai nevoie de o viziune nouă asupra evenimentelor. Ai putea fi încărcat cu lucruri urgente, obosit și stre­sat. Vei fi nevoit să ceri ajutor. Încearcă să vorbești mai puțin și să asculți mai mult, când ești implicat în polemici, ai grijă să rămâi pe poziții neutre.

Scorpion

Încearcă să-ți faci ordine în gânduri și să-ți concen­trezi atenția pe lucrurile importante. Soluționează chestiunile care te frământau de mai mult timp. Este o perioadă benefică pentru a-ți ridica nivelul de ca­lificare. Chestiunile ce țin de familie se vor soluționa cu succes.

Săgetător

Săptămâna te-ar putea bucura cu o avalanșă de vești pozitive. Ia în mod independent deciziile de care depinde viitorul tău. La serviciu mai redu din ritm și din volum, deoarece cu siguranță ai nevoie de odihnă. În zilele de odihnă renunță la distracții.

Capricorn

Nu te grăbi și norocul va fi de partea ta. Ai mare nevoie să scoți treburile la capăt, evită să le lași bal­tă la prima dificultate apărută. Ai interdicție pentru următoarele lucruri: să nu ai încredere în forțele pro­prii și să fii pus pe critici. Acordă atenție soluționării chestiunilor ce țin de familie.

Vărsător

În această săptămână vei avea posibilitatea să soluționezi unele probleme pe care ai încercat să le eviți. Va trebui să-ți asumi deciziile luate, mai întâi reflectă și doar pe urmă acționează. Nu fii prea cre­dul, niciodată nu strică să fii precaut.

Pești

Ai grijă să nu ratezi șansele bune pe care soarta ți le va oferi în această săptămână. Folosește această pe­rioadă pentru a studia și a călători. Joi la serviciu ar putea apărea un conflict, însă acesta va fi soluționat rapid. Zilele de odihnă sunt potrivite pentru a co­munica cu rudele.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand