30 mai 2024
Chisinau
Varia

Racii raționali, scorpionii responsabili iar capricornii își ating scopurile. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii raționali, scorpionii responsabili iar capricornii își ating scopurile. Horoscopul săptămânii
Racii raționali, scorpionii responsabili iar capricornii își ating scopurile. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Vei avea șansa să le demonstrezi tuturor farmecul na­tural cu care ești înzestrat, îndrăznește sa-ți măgulești orgoliul. La serviciu nu-ți asuma angajamente în plus. Vineri nu sunt excluse niște aventuri neașteptate, vei avea mare nevoie de o judecată sănătoasă.

Taur

Este o perioadă bună pentru a depune tot efortul și a vedea rezultatele procesului de muncă. Marți lasă emoțiile să-și facă loc în viața ta. Nu încerca să faci pe pacificatorul într-un conflict care nu te privește. De joi, atmosfera familiară ar putea începe să se schim­be.

Gemeni

A venit timpul nu doar să-ți valorifici experiența, ci și să acumulezi alta nouă. Perioada este benefică pentru a realiza niște planuri mai vechi. La serviciu ai șansa să faci claritate în niște neînțelegeri mai vechi. În zilele de odihnă acordă mai multă atenție familiei.

Rac

Încearcă să nu-ți irosești forțele pentru niște sarcini evident irealizabile. Este un moment potrivit pentru decizii importante în viața profesională. Lasă rațiunea să-ți domine emoțiile și vei vedea că doar aprecierea evenimentelor făcută cu calm îți va aduce succes.

Leu

Astrele îți sugerează să contezi – în toate – doar pe propria persoană. Nu-i exclus ca planurile să se schim­be brusc și să fie, în consecință, mult mai utile decât ai fi crezut. În relațiile cu persoanele ar putea apărea dispute, evită contradicțiile în cadrul discuțiilor.

Fecioară

Încearcă să nu ai o atitudine prea serioasă față de evenimente. Simțul umorului te va ajuta să remediezi relațiile. Merită să te gândești la ceva nou, nu-ți fie frică de schimbări. Zilele de odihnă e mai bine să le petreci acasă. Cea mai benefică zi va fi cea de sâm­bătă.

Balanță

Dacă prima parte a săptămânii promite indicatori po­zitivi în mai multe domenii, atunci în zilele de joi și vineri e mai bine să eviți să întreprinzi ceva nou și mai ales global. Deciziile de compromis vor fi potrivite la serviciu, însă vor fi total neindicate în familie.

Scorpion

Încearcă să ai o abordare responsabilă față de decizi­ile tale. Multe din cele spuse sau făcute de tine îți vor determina viitorul imediat. Cele mai importante lu­cruri vor fi comunicarea cu cei din jur și instruirea. Se va intensifica capacitatea ta de a lua decizii corecte.

Săgetător

În această săptămână vei fi nevoit să contezi doar pe forțele proprii și pe capacitatea de a-ți schimba pla­nurile. În jurul persoanei tale ar putea fi țesute intrigi. Protejează-ți lumea interioară. O întâlnire cu prietenii în zilele de odihnă va fi plăcută și utilă.

Capricorn

Săptămâna este una benefică pentru lucruri noi. Avansezi cu tenacitate către scopul trasat. Ai multe de făcut, dar fă-ți timp pentru o întâlnire cu prietenii și comunicarea cu familia. Vineri ai mare grijă, nu lua decizii ce țin de viața ta personală.

Vărsător

În această săptămână vei avea parte de posibilități și tentații noi. Nu te lăsa ghidat de dorințe. La serviciu nu e cazul să-ți asumi mai mult decât ești în stare să faci. Sâmbătă astrele îți sugerează să tinzi spre armo­nie și echilibru, nu spre distracții lipsite de sens.

Pești

Trăiești cu senzația de importanță a schimbării, totuși nu încerci să le pui pe toate la punct. Situația nu se va stabiliza instant, deci ai mai avea parte de niște turnuri bruște. Fii sociabil, lasă solitudinea pentru altă dată. Începe o perioadă excelentă pentru auto­instruire.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand