25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Racii perfecționiști, leii chibzuiți, iar fecioarele norocoase. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii perfecționiști, leii chibzuiți, iar fecioarele norocoase. Horoscopul săptămânii
Racii perfecționiști, leii chibzuiți, iar fecioarele norocoase. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Sunteţi implicat într-un proces de lungă durată care ne­cesită răbdare din partea dvs.. Aveţi de învăţat enorm din această lentă evoluţie. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii dvs. viitorul succes la care visaţi, deci trebuie să acceptaţi acest ritm de înaintare.

Taur

Acasă, totul evoluează foarte bine, pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dvs. şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun. Sunteţi creierul acestei acţiuni, pe ceilalţi îi motivează susţinerea dvs., capacitatea de a-i stimula.

Gemeni

Inima plânge în tăcere şi nu doriţi să spuneţi nimănui ce se întâmplă în interiorul dvs. ca nu cumva să lăsaţi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să vă destăinuiţi unui prieten intim, pentru că există cineva alături de dvs. care va şti să vă alunge suferinţa.

Rac

Veţi primi o lecţie bună despre amabilitate, despre po­liteţe. Întâlniţi o persoană educată, care se poartă mi­nunat în relaţie cu oricine şi astfel puteţi afla cum e mai bine să trataţi oamenii din jur. Sunteţi pe drumul cel bun către perfecțiunea spre care tindeţi.

Leu

Vă preocupă soarta unor investiţii şi staţi şi chibzuiţi atent la paşii următori, ca să fiţi sigur că nu faceţi nici o greşeală. Sunteţi atent la cele mai mici cheltuieli, vreţi să stabiliţi o strategie bine pusă la punct ca să nu vă ia nimic prin surprindere.

Fecioară

Un mare noroc apare în cale prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că vă rezolvă ca prin farmec una din marile dvs. probleme, dar deschide o perspectivă nouă asupra viitorului unor acţiuni. Porniţi pe calea asta optimist şi încrezător: totul va fi ocrotit de undeva de sus.

Balanţă

Vreţi să fiţi lăsat să decideţi singur ce aveţi de făcut, de aceea sunteţi pregătit sufleteşte să daţi startul unei acţiuni noi în care veţi investi tot ce aveţi mai bun în dvs. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari.

Scorpion

Trebuie să vă implicaţi într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui succes, dar aveţi alături concurenţi redutabili. Nu sunteţi cu nimic mai prejos, sunteţi la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu vă lasă să arătaţi de ce sunteţi în stare.

Săgetător

Visaţi de multă vreme la o veste bună sosită de sus, să întâlniţi un om pe care îl priviţi ca pe marele salvator şi aveţi noroc: sunt mari şanse ca visul dvs. să devină realitate şi omul de la care aveaţi atâtea speranţe să vă stea în faţă, să vă îndrume.

Capricorn

Ziua este incitantă şi vă oferă tot felul de provocări. Nu-i ascultaţi pe cei care se plâng întruna în preajmă, pentru că v-ar putea trage în jos, ci profitaţi de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont ce v-ar putea scoate din acest impas.

Vărsător

Munciţi cu sârg la un proiect ce necesită un consum imens de energie. Sunteţi conştient că numai de im­plicarea dvs. depind rezultatele, de aceea vă aplecaţi cu interes asupra celor începute. Sunteţi mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit aţi fi dacă aţi vedea că şi ceilalţi direct implicaţi privesc la fel de serios această muncă.

Peşti

Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei in­stituţii de la care aşteptaţi un anumit răspuns merge defectuos şi se poartă cu dvs. de parcă v-ar scoate la tablă, gata să vă dea notă proastă. Va trebui să luptaţi pentru poziţia dvs. şi să nu vă lăsaţi copleşit de o func­ţie superioară.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand