22 mai 2024
Chisinau
Varia

Racii – nerăbdători, berbecii – optimiști, iar fecioarele au succes în carieră. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Racii – nerăbdători, berbecii – optimiști, iar fecioarele au succes în carieră. Horoscopul săptămânii
Racii – nerăbdători, berbecii – optimiști, iar fecioarele au succes în carieră. Horoscopul săptămânii
aaronburden.com

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii în Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie.

 

Berbec

Ziua de luni vă este indicat s-o petreceţi evitând gra­ba şi agitația, veți putea profita de roadele succeselor obținute anterior. Începând de marţi, puteţi să iniţiaţi ceva nou. Veți avea noroc în lucruri mici, iar acest fapt vă va face optimist, şi, de asemenea, va contribui la sporirea capacității de muncă.

Taur

A venit timpul să vă refaceți puțin imaginea. Concentrați-vă pe activitatea de serviciu, e posibil să vă pomeniți ca din senin cu mai multe sarcini și res-ponsabilități noi. Este important să vă manifestaţi cele mai bune laturi ale persoanei dvs. Vineri, aţi putea fi prea aspru în judecăţi.

Gemeni

Străduiţi-vă să țineți în frâu emoțiile. Urmează să descoperiți noi orizonturi. Impresiile vii se vor schim­ba ca într-un caleidoscop. Este o perioadă perfectă pentru călătoriile în interes de afaceri și întâlnirile cu prietenii. Începe o nouă etapă în relaţiile romantice.

Rac

Racii vor fi mai dinamici şi mai flexibili ca niciodată, dar şi mai nerăbdători ca de obicei. Se vor îmbunătăți tonusul general și dispoziţia. Vineri, fiţi atent la aspec­tele ce țin de comunicare. Sâmbătă, sfatul unei per­soane apropiate vă va ajuta să găsiți o ieșire dintr-o situație de impas în viața personală.

Leu

Larma și agitația din companiile numeroase vă vor de­ranja. Căutaţi o posibilitate să petreceți cea mai mare parte a timpului într-o atmosferă liniştită. Joi, veţi fi nevoit să vă apăraţi ideile proprii. Ar putea apărea o oportunitate să vă consolidaţi autoritatea, să avansați într-o poziție mai înaltă.

Fecioară

Veţi avea parte de succes în carieră și în viața perso­nală, dar nu trebuie să vă grăbiţi și să arborați slo­ganul „totul sau nimic”. Testați-vă ambițiile prin fapte concrete. Luaţi aminte: laconismul în anumite situații poate face minuni. Sunt posibile schimbări favorabile din punct de vedere financiar.

Balanţă

Cel mai bun remediu pentru frustrările oferite de viață va fi să vă lăsați absorbit de activitățile de la locul de muncă. Nu încercați să filozofați şi să vă lamentați. Dacă veți găsi putere și optimism, zilele de lucru se vor perinda liniştit şi lin. Există riscul unor neînțelegeri în relațiile cu cei apropiaţi.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă pentru a începe ceva și pentru experiențe noi. Ca să avansați cu succes este indicat să apelați la ajutorul intuiției. Vă veţi orienta cu ușurință chiar și într-un loc necunoscut, veți fi capabil să fermecaţi şi să încântaţi pe oricine aţi dori.

Săgetător

Nu este exclus că se va instala o perioadă foarte im­portantă în cariera dvs. Astrele nu vă sugerează să în­cepeţi proiecte serioase de marți, deoarece emoțiile nu sunt cel mai bun sfetnic în afaceri. Ziua de joi ar putea fi marcată de multă agitație, în schimb rezulta­tul va depăși toate așteptările.

Capricorn

În această săptămână, ar putea apărea unele dificultăți în relațiile cu partenerii de afaceri. Ritmul încordat de săptămâna trecuta v-ar putea afecta capacitatea de muncă. Miercuri, nu vă lăsaţi implicat în intrigi – acest lucru nu vă va consolida echilibrul sufletesc.

Vărsător

Rezultatele pozitive ale muncii dvs. vă vor determina să lucraţi cu ritmuri crescânde. Activitatea profesională va necesita multă atenție și timp suplimentar din con­tul celui ce ar putea fi alocat pentru viaţa personală, astfel încât sunt posibile conflicte cu jumătatea dvs.

Peşti

Aproape toată săptămână va fi dedicată lucrului şi contactelor de afaceri. Veţi simţi că v-ați pomenit în vâltoarea evenimentelor. Succesul în activitatea pro­fesională vă va însoţi doar dacă veţi aborda munca cu un conservatorism rezonabil și devotament față de obiceiurile vechi.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand