19 iunie 2024
Chisinau
Social

Punți de legătură între sindicate de ambele părți ale Prutului

Loading
Social Punți de legătură între sindicate de ambele părți ale Prutului
Punți de legătură între sindicate de ambele părți ale Prutului
facebook.com

În perioada 21-24 mai curent, la invitația Confederației Naționale Sindicale „Cartel ALFA” din România, un grup de reprezentanți ai centrelor sindicale național-ramurale a par­ticipat la seminarul internațional „Transformarea digitală, noile forme de muncă și reprezentarea lucrătorilor”, care s-a desfășurat la Predeal, județul Brașov, România.

La lucrările seminarului au mai participat reprezentanți ai sindica­telor din Bulgaria, Cipru, Franța și Portugalia. Sindicaliștii au abordat subiecte precum ar fi: riscurile și efectele digitalizării în relațiile de muncă, provocările angajării în era digitală, transformarea digitală a administrației publice ca furnizor de servicii și responsabili de ocupa­rea forței de muncă. Fiecare reprezentant și-a expus opinia, viziunea, prin exemple clare și bine structurate, modul în care este abordată această reformă de digitalizare în țara lor pe fiecare domeniu de ac­tivitate.

Totodată, a fost efectuată o vizita de lucru la Primăria Brașov, unde participanții s-au familiarizat cu noile tehnologii digitalizate care sunt implementate de către primăria municipiului.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand