19 iunie 2024
Chisinau
Social

Produsele agricole moldoveneşti sunt aşteptate la Tallinn

Loading
Social Produsele agricole moldoveneşti sunt aşteptate la Tallinn
legume

Foto: alba24.ro

Un minipavilion cu produse agricole moldovenești va fi deschis în piața agricolă centrală a orașului Tallinn. Anunţul a fost făcut de Ambasadorul Republicii Moldova în Estonia, Victor Guzun, pe blogul său. Potrivit diplomatului, decizia a fost luată după o discuţie cu directorul pieţei agricole din Tallinn, Rein Leemet.

 

„Produsele agricole moldovenești au fost întotdeauna foarte apreciate de către estonieni. Estonienii le-au memorizat drept foarte gustoase, apetisante, ecologic pure și accesibile ca preț. Din nefericire, produsele noastre nu se găsesc atăt de des în piețele estoniene, precum ne-am dori. Am decis să încercăm deschiderea unui minipavilion al producătorilor din R. Moldova în incinta pieței agricole din Tallinn, cu condiția existenței interesului din partea producătorilor din RM. Ne dorim să organizăm acest lucru căt mai rapid posibil, evitănd orice barieră”, scrie Ambasadorul Victor Guzun.

Diplomatul invită producătorii agricoli din Republica Moldova să vină cu marfa lor în piaţa centrală din Tallinn. Aceştia sunt îndemnaţi să trimită un mesaj pe adresa ambasadei (tallinn@mfa.md), pentru a primi informațiile despre inițiativă și datele de contact ale directorului pieței agricole din Tallinn.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand