30 mai 2024
Chisinau
Varia

Peștii se distrează, vărsătorii sunt productivi, iar capricornii – acționează. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Peștii se distrează, vărsătorii sunt productivi, iar capricornii – acționează. Horoscopul săptămânii
Peștii se distrează, vărsătorii sunt productivi, iar capricornii – acționează. Horoscopul săptămânii
kelzer.de
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Chiar dacă nu sunteți mulțumiți de propria persoană și de situația creată, încercați să identificați totuși ceva pozitiv și păstrați-vă echilibrul sufletesc. Obstacolele sunt consecința tentativelor pe care le faceți pentru a atinge un nou nivel de viață, or, dvs. realizați acest obiectiv încet, dar sigur.

Taur

Luni este mai bine să vă ocupați de încheierea unor treburi nefinalizate. Ziua de marți s-ar putea dove­di a fi una de succes pentru a soluționa chestiuni de afaceri. Sâmbătă ați face bine să nu aveți încredere în persoanele pe care le-ați cunoscut întâmplător și să fiți prudenți și în raport cu membrii familiei.

Gemeni

Pentru această săptămână nu face să vă planificați ca­reva lucruri importante. Dorința dvs. de lucru și abor­darea creativă promit să vă asigure succesul financiar și stabilitatea. Tot timpul liber îl veți aloca pentru viața personală și evenimentele ce țin de aceasta.

Rac

Astrele vă promit o avansare în carieră și niște oferte de afaceri tentante. Valorificați-vă capacitatea de muncă, conștiinciozitatea și punctualitatea și atunci succesul vă va fi garantat. În prezent, sunteți extrem de diplo­mat și veți reuși să găsiți limbaj comun cu superiorii.

Leu

În această săptămână posibilitățile dvs. în domeniul afacerilor și a carierei se vor extinde, totuși va trebui să vă asumați niște responsabilități mai ales dacă ocupați o funcție de conducere, fie și una nu prea importantă. Nu vă supraîncărcați cu sarcini și nu vă asumați toate grijile.

Fecioară

Săptămâna va fi marcată de muncă și agitație. Abia vi­neri va începe o perioadă benefică pentru a face unele totaluri, a calcula profitul și pierderile. Încercați până atunci să încheiați treburile pe care le puteți scoate în capăt. Aduceți ceva nou și original în viața dvs.

Balanță

Astrele anticipează că va trebui să vă împărțiți între responsabilitățile din viața profesională și activitățile ce țin de familie. Luni evitați să tensionați relațiile cu colegii. Joi ați face bine să nu întârziați nicăieri.

Scorpion

În această săptămână veți avea toate posibilitățile pentru a vă realiza la serviciu și a avea câștiguri supli­mentare. Pentru a atinge scopul stabilit ar fi indicat să vă cooperați eforturile cu alte persoane. Veți deborda de energie și forță astfel că le veți putea folosi după bunul plac.

Săgetător

Fiți ferm și perseverent, contați doar pe forțele proprii. Ziua de marți ar putea fi una tensionată din punct de vedere emoțional, astfel că este mai bine să vă rezumați la a rămâne în expectativă. De miercuri ar putea apărea perspective bune legate de afaceri.

Capricorn

Dacă vă doriți să obțineți rezultate în activitatea pro­fesională, este cazul să acționați discret. Nu stați cu mâinile în sân chiar dacă sunteți absolut convins că ați făcut totul pentru a repurta un succes. Realizarea unor planuri importante va depinde de gradul dvs. de activism.

Vărsător

Situația la locul de lucru va fi una reușită. Veți reuși să încheiați treburile cu ușurință. Zilele de luni și marți sunt potrivite pentru a lua niște decizii financiare im­portante și pentru afaceri. Ziua de sâmbătă este una reușită pentru comunicarea cu prietenii.

Pești

Săptămâna vă predispune mai mult spre distracții de­cât spre muncă. La serviciu perioada cea mai tensiona­tă va fi la mijlocul săptămânii. În materie de dragoste se va instala o perioadă de acalmie. În săptămâna cu­rentă nu așteptați careva schimbări radicale.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand