30 mai 2024
Chisinau
Varia

Peștii raționali, berbecii norocoși iar capricornii le reușesc pe toate. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Peștii raționali, berbecii norocoși iar capricornii le reușesc pe toate. Horoscopul săptămânii
Peștii raționali, berbecii norocoși iar capricornii le reușesc pe toate. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Norocul îi va însoți pe cei care se vor concentra pe activități de creație. Pentru a nu fi decepționat de rezultatele activității tale, nu încerca să mergi împotriva curentului. Dacă ai chef să ieși în evidență, atunci fii original. Evită conflictele în sânul familiei.

Taur

În această săptămână încearcă să nu te lași copleșit de melancolia de toamnă. Urmează dictonul:  mai puține vor­be și mai multe fapte. Nu pierde timpul pentru discuții și întâlniri inutile, acestea îți fură energia pe care ai putea-o canaliza într-o direcție mai corectă.

Gemeni

Săptămâna s-ar putea dovedi a fi una destul de reușită, dacă nu vei insista să ajungi în primele rânduri. Fă totul în conformitate cu ritmul și scenariul tău – în așa fel te vei pu­tea bucura de un succes real. Vei simți un aflux de energie, capacitatea de muncă îți va spori.

Rac

Este o săptămână benefică pentru a realiza cele mai cura­joase proiecte și a avansa în carieră spre noi culmi. Mon­tează-te că ai de atins scopuri și de a depăși dificultăți. Ai grijă la informațiile care ajung la tine, or nu sunt excluse erorile și inexactitățile. În zilele de odihnă evită să rămâi izolat în spațiul casei.

Leu

Nu este cazul să-ți asumi prea multe, or riști să te epuizezi deja până la mijlocul săptămânii. Marți fii mai atent și mai puțin visător. Această zi și câteva dintre zilele următoare sunt benefice pentru cei pragmatici, vor fi reușite acțiunile constructive.

Fecioară

La începutul săptămânii, astrele îți sugerează să te dedici în întregime lucrului. Miercuri nu ai voie să minți și să te lași copleșit de agitație. Nu evita discuțiile sincere. În zilele de odihnă, cei apropiați ar putea avea nevoie de ajutorul tău.

Balanță

Este indicat să-ți canalizezi eforturile pentru a menține echilibrul cu lumea din jur. Nu este cazul să deteriorezi relațiile care s-au stabilit deja demult, să-ți găsești un ser­viciu nou sau să încerci să-ți găsești o nouă dragoste. La serviciu evită acum să te implici în intrigi și jocuri.

Scorpion

Ai încredere în propria intuiție și mergi înainte fără frică. La serviciu toate se aranjează în favoarea ta. Viața îți va fi inundată de niște sentimente profunde. La sfârșitul săp­tămânii, începe o perioadă benefică pentru a te debarasa de vicii.

Săgetător

În această săptămână tu vei fi cel care stabilește regulile de joc, iar dacă ceva nu-ți place, înseamnă că chiar tu ai greșit undeva. Nu este exclus că va trebui să muncești destul de mult. Este o perioadă bună pentru a începe lucruri noi și comunicare cu prietenii.

Capricorn

Dacă peretele în fața căruia te-ai pomenit îți pare insur­montabil, atunci împarte în segmente mici drumul către scopul propus și în așa fel le vei reuși pe toate. La începutul săptămânii, merită să te aventurezi în acțiuni riscante. În zilele de odihnă nu te lăsa implicat într-o situație de con­flict.

Vărsător

Fii precaut, ai grijă la vorbele tale. Mijlocul săptămânii ar putea aduce agitație și griji inutile. Joi nu conta că proble­mele tale vor fi soluționate rapid. Zilele de odihnă dedică-le activităților care-ți vor permite să-ți extinzi orizonturile cunoașterii.

Pești

Trebuie să te concentrezi pe cel mai important lucru, nu-ți irosi forțele pentru lucruri mărunte și inutile. Fii rațional, nu impulsiv. Nu încerca să faci pe filozoful, asta te-ar putea duce spre depresie, e mult mai bine să savurezi bucuriile de moment.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand