21 mai 2024
Chisinau
Social

Oficii poștale redeschise, după renovare, în raioane din sudul țării

Loading
Social Oficii poștale redeschise, după renovare, în raioane din sudul țării
Oficii poștale redeschise, după renovare, în raioane din sudul țării
fscm.md

fscm.md

 

În satul Avdarma, raionul Comrat, a fost redeschis după renovare oficiul poștal. La eveniment au participat directorul Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, direc­torul Centrului de Poștă Comrat, Nicolae Terzi, reprezentanți ai Co­mitetului executiv al Găgăuziei, dar și ai primăriei din localitate.

 

Ion Pîrgaru a menționat, la evenimen­tul de deschidere, că Poșta Moldovei face lucruri frumoase creând locuri de muncă bine amenajate și gândindu-se la confor­tul clienților.

„Modernizarea serviciilor poștale este o prioritate în activitatea oricărei instituții, iar Poșta Moldovei știe să surprindă plăcut angajații și clienții săi, motiv pentru care apreciez tot ce faceți”, a declarat Ion Pîr­garu. El a amintit și contribuția lui Nicolae Terzi, care se străduiește ca toate oficiile poștale să corespundă cerințelor de cali­tate. Este al cincilea oficiu poștal renovat la Comrat în anul curent.

Menționăm că oficiul poștal MD-3817 a fost transferat într-un sediu renovat și utilat cu echipamente de ultimă generaţie pen­tru deservirea rapidă și de calitate. Acest lucru a fost posibil prin contribuția primă­riei locale și a mecenaților. Sediul vechi al primăriei necesita investiții prea mari. Din acest motiv, administrația publică locală le-a oferit o nouă clădire cu reparație gata făcută.

În cadrul evenimentului, directorul gene­ral al ÎS „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a menționat că 

în acest an întreprinderea vine cu noi schimbări importante.

„Suntem la cea de-a treia lansare stabi­lită pentru acest an, iar asta demonstrează că obiectivele incluse în planul de dez­voltare pentru anul 2017 sunt îndeplinite. Vom mai continua și cu alte lansări în di­verse raioane, deoarece tindem ca Poșta Moldovei să aibă parte de încăperi noi și performante. Este o zi importantă pentru toți angajații oficiului poștal, motiv pentru care vreau să vă felicit și să vă doresc suc­ces”, a afirmat Serghei Nastas.

 

Drept donație –

un printer, ca lucrurile

să meargă ca pe roate

 

Prezent la eveniment, primarul satului Avdarma, Ivan Casîn, a mulțumit  repre-zentanților Poștei Moldovei, primăriei, dar și consiliului raional pentru noul sediu. „Sunt profund recunoscător pentru noua încăpere și mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru. Mă bucur că, începând de azi, oamenii din sat vor fi deserviți într-un oficiu nou și modern”.

Avdarma are peste 3500 de locuitori. Această localitate este vestită prin impli­carea masivă a băștinașilor în dezvoltare comunității. În acest sat este cea mai fru­moasă primărie din țară. Practic, toate dru­murile sunt asfaltate. Există aici un muzeu bine amenajat, unde tinerii pot afla lucruri interesante din istoria satului. Pensiona­rii primesc în  fiecare zi câte o pâine din partea primăriei. Iar familiile câte 2000 de dolari la nașterea unui copil.

Ion Pîrgaru, președintele FSCM, a parti­cipat recent și la redeschiderea unei agen-ții poștale la Cimișlia. Și la Avdarma, și la Cimișlia, președintele FSCM le-a dăruit angajaților câte un printer, ca lucrurile să meargă ca pe roate.

Luând cuvântul în cadrul ceremoniei de lansare a oficiului în cauză, Serghei Nastas, directorul general al ÎS „Poşta Moldovei”,

a ţinut să menţioneze în mod special faptul că inaugurarea agenţiei poştale la Cimişlia reprezintă una din sarcinile de bază ale întreprinderii pentru anul 2017. „Ne-am propus în acest an, a spus Nastas, să deschidem noi agenţii şi oficii poştale în localităţile unde avem un număr mare de clienţi”.

Mihai Olărescu, preşedintele raionului Cimişlia, a specificat că poşta are o im­portanţă primordială pentru viaţa noastră şi deschiderea unei noi agenţii în oraş nu poate să nu bucure. Mihai Olărescu a făcut un apel către conducerea Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei” de a mai inaugura asemenea oficii. Bunăoară, consilierul ra­ional Iurie Negară a venit cu propunerea că ar fi necesară o agenţie poştală în mi­croraionul din partea de nord-vest a ora­şului Cimişlia, unde se află multe blocuri de locuințe, școala profesională şi case particulare, precum şi în alte localităţi ale raionului.

Sincere felicitări şi urări de bine pentru angajaţii poştei au adresat Sergiu Vârlan, viceprimar al oraşului Cimişlia, Ion Pîrga­ru, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din

Comunicaţii, care a remarcat că „Poşta Moldovei” este instituţia care continuă să se dezvolte şi să ofere tot ce este mai bun clienţilor săi.

Printre vorbitori s-a numărat şi Ludmi­la Manea, directoarea Centrului de Poştă Cimişlia, care şi-a exprimat recunoştinţa pentru o astfel de contribuţie semnificativă în mediul de dezvoltare şi în viaţa culturală a raionului. „Este o zi importantă nu doar pentru angajaţii întreprinderii, dar şi pen­tru toţi clienţii din raion. Prin aceste lansări, Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” demonstrează că este o instituţie moder­nă, care corespunde aşteptărilor clienţilor şi lucrătorilor săi. Totodată, ţin să le urez succes angajaţilor acestei agenţii poştale”, a spus Ludmila Manea.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand