24 septembrie 2023
Chisinau
Без рубрики

Membrii Clubului sindical moldo-austriac și-au planificat acțiunile

Loading
Без рубрики Membrii Clubului sindical moldo-austriac și-au planificat acțiunile
Membrii Clubului sindical moldo-austriac și-au planificat acțiunile

 

 

club-moldo-austriac

Foto: arhivă personală

Institutul Muncii a găzduit recent participanții Clubului sindical în scopul determi­nării activităților din acest an. Întrunirea a fost onorată de Oleg Budza, președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, care a venit cu un mesaj de salut și a încurajat derularea proiectului, care va consolida capacitățile de cooperare inter-națională și activismul sindical în rândul participanților.

 

Partea austriacă a fost reprezentată de SeppWall-Strasser, ofițer de proiect, expert din cadrul Confe­deraţiei Naţionale a Sindicatelor din Austria (OGB), care a dezvăluit participanților experiența austriacă privind activitatea sindicală, metodele de implicare și activism civic prin instruire, organizarea evenimente­lor, campaniile de informare, prin invitarea experților naționali și internaționali.

În cadrul clubului, participanții au avut ocazia să se antreneze în identificarea propunerilor pentru Planul de acțiuni 2015. În acest sens, membrii clubului s-au implicat activ în cadrul atelierului de lucru, unde au stabilit domeniile în care doresc să obțină performanțe și au propus evenimente sociale care ar contribui la efi­cientizarea activității clubului. Coordonatorilor Școlii sindicale din Moldova le-au fost înmânate legitimații cu statut de membru al Clubului sindical moldo-austriac.

 

Tatiana MARIAN,

președinta Consiliului de Tineret din cadrul Federației Sindicatulelor din Comunicații

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand