19 iulie 2024
Chisinau
Sport

Maxim Dubarenco, optimist înaintea meciului cu Portugalia

Loading
Sport Maxim Dubarenco, optimist înaintea meciului cu Portugalia
dubarenco

Foto: sporter.md

Maxim Dubarenco este optimist îna­intea meciului cu Portugalia din Cupa Davis. Unul dintre cei mai buni tenis­meni din Moldova a declarat că echipa noastră va fi favorită pe teren propriu. Dubarenco a numit şi principalele atuuri ale Moldovei: «Eu şi cu Radu Albot suntem cei care pot câştiga în faţa oricui din prima sută a clasamen­tului mondial».

 

«Vom participa în aceeaşi componenţă. Echipei i s-ar putea alătura şi Roman Bor­vanov. Toţi suntem pregătiţi la maximum. Eu am obţinut rezultate bune în ultimul timp. Am câştigat în faţa unor tenismeni puternici. Şansele noastre pe teren propriu sunt mari», – a declarat Maxim Dubaren­co.

În acest sezon de Cupa Davis, Moldova a participat cu un lot format din Radu Al­bot, Dubarenco, Andrei Ciumac şi Andrei Gorban şi a învins Ungaria şi Bosnia. «Noi putem juca la un nivel foarte înalt. Mai ales eu şi cu Radu Albot, noi am demon­strat că putem câştiga în faţa tenismenilor din prima sută a clasamentului ATP. Cred că aşa se va întâmpla şi acum», – a punctat Dubarenco.

Meciul Moldova – Portugalia, din a doua grupă a zonei Euro-Africane a Cupei Davis, se va juca în perioada 13-15 septembrie. Echipa învingătoare va promova în prima grupă, unde va juca, anul viitor, alături de aşa echipe ca Rusia, România, Ucraina sau Polonia.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand