22 mai 2024
Chisinau
Sport

Mai rău de atât nu se putea! Ce spun foştii jucători despre evoluţia Moldovei la EURO 2016

Loading
Sport Mai rău de atât nu se putea! Ce spun foştii jucători despre evoluţia Moldovei la EURO 2016
Mai rău de atât nu se putea! Ce spun foştii jucători despre evoluţia Moldovei la EURO 2016
euro-2016

Foto: betfighters.gr

 

Foştii jucători ai naţionalei Moldovei, Radu Rebeja şi Viorel Frunză, cred că mai rău decât cum a evoluat selecționata noastră în pre­liminariile pentru EURO 2016 nu se poate. Mai mult decât atât, Rebeja conside­ră că echipa naţională are nevoie de schimbări.

 

Moldova a fost învinsă de opt ori în campania preliminară pen­tru EURO 2016 şi a încheiat grupa G pe ultimul loc, cu două puncte după zece meciuri disputate.

„Este un rezultat foarte slab şi foarte rău. Au fost unele jocuri de o calitate mai bună, dar în gene­ral, echipa s-a prezentat rău. Tre­buiesc schimbări, trebuiesc dis­cuţii serioase, în ceea ce privește atitudinea, lotul naţional. Sper că schimbările să aducă la ceva mai bun, pentru că mai jos nu este posibil”, a spus fostul căpitan al naţionalei, Radu Rebeja.

„Având în vedere că am luat două puncte în acest turneu pre­liminar, este foarte puţin. Proba­bil, acesta este nivelul nostru. Eu cred că mai mult nu putem”, a spus fostul atacant al naţionalei, Viorel Frunză.

În ultimele două partide, în care Moldova a fost învinsă de Rusia şi Suedia, echipa naţională a fost condusă de Ştefan Stoica. Viorel Frunză şi antrenorul An­drei Martin au păreri împărţite despre viitorul lui Stoica pe banca „tricolorilor”.

„Au fost două meciuri în care naţionala a arătat un alt joc. Unul mai ofensiv, cu multe ocazii. Pu­blicul a fost perfect. Am marcat gol. Se vede că avem unde tin­de. Normal că merită să rămână domnul Stoica”, a spus Frunză.

„Eu cred că noi putem găsi un candidat mai bun pentru postul de selecţioner”, a spus antrenorul Andrei Martin.

Totodată, Radu Rebeja consi­deră că aducerea unui antrenor străin nu ar fi o soluţie. „Deja am avut această practică. Eu cred că şi aici în Moldova sunt antrenori care pot face faţă. Acelaşi Igor Dobrovolski, acelaşi Vlad Goian”, a spus fostul căpitan al naţiona­lei, Radu Rebeja.

 

PS. Ştefan Stoica va ră­mâne la naţionala Moldovei. Preşedintele Federaţiei Mol­doveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu, susţine că nu caută alt antrenor şi că după me­ciul amical cu Azerbaidjan va prelungi contractul cu se­lecţionerul actual.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand