30 mai 2024
Chisinau
Varia

Mai frumoasă decât viaţa, mai deşteaptă ca povaţa…

Loading
Varia Mai frumoasă decât viaţa, mai deşteaptă ca povaţa…
Mai frumoasă decât viaţa, mai deşteaptă ca povaţa…
lalele-8-martie

Foto: ngs.ru

 

Februarie și martie au devenit pentru mol­doveni doua luni trăite între alb și roșu: ini­mioare, mărțișoare, ghiocei – simboluri care ne oferă prilejul de a zâmbi, de a oferi flori și de a face declarații de dragoste.

 

Maniera, oarecum mai deschisă, mai pri­etenoasă, cu mai multă speranță și încrede­re, se transpune de la nivel individual și în comportamentul organizațional și la locul de muncă.

În aceasta perioadă, se înregistrează și oînviorare pe piața educațională pentruadulți. Se încep a se umple cu studenți adulți sălile de training și de conferințe ale Institu­tului Muncii.

Fiind conștienți de faptul că educația și, în special, formarea profesională continuă sunt instrumente ce pot contribui substanțial la asanarea socială și economică a țarii noas­tre, oferim la Institutul Muncii oportunități de învățare pentru lucrători, în special, pen­tru membri de sindicat, pe domenii ca: sănă­tatea și securitatea în muncă, legislația mun­cii, negocierea, comunicarea, organizarea sindicală. De asemenea, Institutul Muncii re­alizează analize si studii pe diverse probleme legate de universul muncii și reprezentarea drepturilor lucrătorilor pe piața muncii.

În ajunul Zilei de 8 Martie, Ziua Inter-națională a Femeii, când consemnăm atât realizările sociale, politicile și condițiile eco­nomice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii, felicităm mamele, soțiile, surorile, fiicele, prietenele, colegele de muncă și le dorim pace și dragoste, copii sănătoși și locuri de muncă decente, care ar stimula tot potențialul creativ al Măriei Sale Femeia.

 

Cu respect,

Sergiu STANCIU, director general al Institutului Muncii

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand