24 iulie 2024
Chisinau
Varia

Livrare de flori: cum să dăruiești un zâmbet

Loading
Varia Livrare de flori: cum să dăruiești un zâmbet
Livrare de flori: cum să dăruiești un zâmbet

livrare-flori

Noi nesperat ne aducem aminte sau ne înştiinţează asistentul electronic de ziua de naştere, ziua primei întâlniri sau de aniversarea căsătoriei.

 

Un buchet de flori în asemenea cazuri este o alegere excelentă – un cadou pentru orice ocazie. FloriOnline.md vine cu o asemenea oferta. Gama de produse este foarte vastă şi include orice tip de aranjament sau buchet: de la cele mai coplexe creaţii floristice, buchete de mireasă/nasa/domnişoare de onoare, până la plante decorative şi flori de lux, extrem de preţioase.

Compania noastră are capacitatea de a livra flori în regim de urgenţă: actualitatea şi disponibilitatea florarilor noştri sunt de necontestat. Designerii noştri florali fac din realizarea buchetelor o artă, pentru că cei care primesc florile să se bucure de o experienţă unică. Livrarea de flori se efectuează reeșind din 5 dolari per buchet!

FloriOnline.md livrează la uşa dumneavoastră numai flori proaspete. Pentru crearea darului tău floral, experţii noştri nu folosesc plante care au fost tăiate sau au stat timp îndelungat în apă. Luăm doar flori proaspete trandafiri, crizanteme, lalele, narcisi. Că urmare, comandă va fi una profitabilă, nu numai pentru că preţul va fi o surpriză plăcută, dar şi pentru că un buchet de flori proaspăt cu un miros îmbătător va bucură timp îndelungat ochiul destinatarului.

Sunaţi-ne şi FloriOnline.md va livra pentru Dvs un buchet de flori de lux, aranjat de cei mai iscusiţi florari în Chişinău, iar serviciul de livrare va asigura transportul buchetului în orice loc şi timp.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand