25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Leii prudenți, vărsătorii răbdători, iar săgetătorii nu foarte sociabili. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Leii prudenți, vărsătorii răbdători, iar săgetătorii nu foarte sociabili. Horoscopul săptămânii
Leii prudenți, vărsătorii răbdători, iar săgetătorii nu foarte sociabili. Horoscopul săptămânii
cookpad.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

În prima parte a săptămânii s-ar putea să fii nevoit să amâni o călătorie în interesul familiei, din motive finan­ciare. Este momentul să vă gândiţi la proiecte ambiţioa­se, pe termen lung. Perioadă excelentă pentru a începe ceva nou sau pentru a te reapuca de un proiect mai vechi.

Taur

Este posibil să nu fii în apele tale, atât în familie, cât şi la locul de muncă, şi să nu reuşești să te faci înţeles. Evită să discuţi chestiuni importante cu colegii sau cu şefii, pentru că dificultăţile de comunicare pot conduce la neînţelegeri cu consecinţe neplăcute.

Gemeni

În prima parte a perioadei, este posibil să vă indispună o problemă minoră de sănătate. Nu refuzaţi comunica­rea cu cei din jur, dar să fiţi prudent şi să nu provocaţi discuţii pe teme controversate, pentru că există riscul să degenereze în ceartă.

Rac

Evitaţi întâlnirile în interes profesional sau de afaceri, din cauză că riscul de neînţelegeri este mare. De ase­menea, întâlnirile cu prietenii se pot solda cu dezamă­giri. Relaţiile sentimentale pot decurge fără probleme, cu condiţia să fiţi mai atent la dorinţele partenerului de viaţă.

Leu

Contextul astral îi poate face pe mulţi Lei să fie mai pre­dispuşi spre ceartă. Fiţi prudent şi evitaţi conflictele cu colegii şi cu membrii familiei! În plan profesional, puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Familia aşteaptă de la dvs. să vă implicaţi mai mult în problemele căminului.

Fecioară

Este posibil să aveţi impresia că cei din jur aşteaptă prea mult de la dvs. În plan profesional aveţi tendinţa să deveniţi necooperant. Dacă ai făcut o promisiune, atunci ar fi bine să te ții de ea, altfel te vei trezi că ți se reproșează ceva și chiar nu vrei să strici o relație, să încurci pe cineva.

Balanţă

Se pare că vă simţiţi în formă şi munciţi cu tragere de inimă şi cu spor. Vă sfătuim să fiţi atent, pentru că s-ar putea ca un coleg să fie invidios şi să vă sape. Nu este indicat să urmăriţi câştiguri uşoare, iar chilipirurile se pot dovedi înşelătoare. Te preocupi să readuci ceva pe făgașul obișnuit, familiar.

Scorpion

Simţi nevoia să vorbești cu cineva apropiat despre pro­blemele sentimentale. Se pare că te simţi neglijat de persoana iubită. Atenţie la tendinţa de a vedea numai jumătatea goală a paharului, care te poate împinge că­tre o stare depresivă! Se rezolvă o situație și simți că poți respira în sfârșit ușurat.

Săgetător

Se pare că ai tendinţa de a fi excesiv de prudent şi exis­tă riscul să ratezi o afacere bună. Nu ești foarte sociabil şi preferi să fii lăsat în pace. Este o perioadă bună pen­tru meditaţie, nu refuza comunicarea cu cei din jur. Poţi petrece week-end-ul împreună cu cei dragi.

Capricorn

Se pare că ești preocupat de o problemă profesională care se dovedeşte mai greu de rezolvat decât ai crezut. Colegii s-au obişnuit cu stilul tău serios şi conştiincios de a munci. Ai face bine să amâni activităţile importan­te, care necesită putere de concentrare.

Vărsător

Este posibil să fii indispus din cauza unei divergenţe de opinii cu partenerul de viaţă şi să nu reuşești să te con­centrezi la locul de muncă. Un proiect la care muncești de mai mult timp ar putea să dea roade. Te sfătuim să ai răbdare în continuare.

Peşti

Aveţi mari şanse de succes în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract avantajos sau să găsiţi încă o sursă de venituri. Având în vedere contextul astral tensionat al perioadei, evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu igno­raţi sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand