22 iunie 2024
Chisinau
Varia

Leii prudenți, balanțele sentimentale, iar peștii discreți. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Leii prudenți, balanțele sentimentale, iar peștii discreți. Horoscopul săptămânii
Leii prudenți, balanțele sentimentale, iar peștii discreți. Horoscopul săptămânii
pexels.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

 

Berbec

Reţineţi sfaturile şi îndemnurile prietenilor pentru că vă vor fi de mare folos în carieră. Vi se poate îmbunătăţi poziţia socială sau puteţi deveni un personaj faimos în mediul în care trăiţi şi vă desfăşuraţi activitatea. Sănătatea este vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii vă veţi simți mai bine.

Taur

Se vor reconfigura relațiile cu șefii și autoritățile și vi se schimbă poziția în cadrul unui colectiv de lucru. Fiţi discret, adaptaţi-vă situației și evitaţi compromisurile! Diverși prieteni sau persoane din segmentul sociopro­fesional vă sfătuiesc în fel și chip. Evitaţi să vă lăsaţi pe mâna celorlalți.

Gemeni

Este posibil să stabiliţi legături cu oameni aflaţi dincolo de graniţele ţării, să plecaţi în străinătate la lucru sau să începeţi un curs de lungă durată. Relațiile profesionale sunt active, astfel că se conturează întâlniri cu șefii, cu autoritățile, reuniuni importante la nivel înalt.

Rac

Se instalează în viaţa voastră, pentru o bună perioadă de timp, norocul la banii şi bunurile altora. Pot apărea chel­tuieli neprevăzute pe facturi, taxe, datorii sau pe mofturile celor dragi. Sunt zile bune pentru a lua legătura cu per­soanele din străinătate, pentru a călători sau participa la activități culturale.

Leu

Este posibil să întâlniţi oameni deosebiţi, care vă vor schimba viaţa şi care vă vor rămâne alături o vreme. Se conturează dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau cu colaboratorii. Fiţi prudent în vorbe și fapte! Unii vă vâ­nează și cele mai banale greșeli, putându-le transforma în obstacole pentru progresul vostru.

Fecioară

Este posibil să vă reorientaţi atenţia şi eforturile către alt domeniu profesional, cum ar fi turismul, sportul, filosofia sau științele înalte. Sănătatea este o altă zonă ce va cu­noaşte schimbări majore. Se recomandă multă atenţie la semnalele organismului şi folosirea cu încredere a terapi­ilor neconvenţionale.

Balanţă

Relaţiile sentimentale, cele cu copiii şi creativitatea pot fi scoase în evidenţă destul de mult începând cu această săptămână. Prudență la sănătate, sunt posibile probleme legate de picioare și de sistemul digestiv. De evitat inter­venţiile chirurgicale!

Scorpion

Este posibil să vă îmbunătăţiţi condiţiile locative, să vă cumpăraţi un teren sau o casă, sau să vă mutaţi în altă ţară. Există riscul unor certuri cu persoana iubită sau cu copiii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, dar aşa este mai bine. Sunt posibile altercații majore sau chiar renunțarea la un loc de muncă.

Săgetător

Se pot lega prietenii noi sau pot reveni în viața voastră persoane cunoscute demult. Totuși, cineva vă poate în­cânta sufletul pe moment, dar mai târziu puteți descoperi că nu este ceea ce pare. La finele săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte.

Capricorn

Sistemul valorilor proprii va cunoaşte transformări. Găsi­rea echilibrului între latura materială şi cea spirituală a vie­ţii va fi provocarea următoarei perioade. Se pot evidenția călătorii pe distanțe scurte sau tentația de a vă ocupa de studii și de a vă informa pe subiecte de larg interes.

Vărsător

S-ar putea să deveniţi nemulţumit de toate relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi. Dorinţa de a vă modifica atât spi­ritul, cât şi fizicul, va fi la cote înalte. Recomandabil este să parcurgeţi cursuri de dezvoltare personală, relaţională sau să discutaţi regulat cu specialişti în aceste domenii.

Peşti

Sunteţi discret, energia vitală este scăzută şi bine ar fi să vă ocupaţi doar de activităţi de rutină. Începe o perioadă favorabilă unei selecţii drastice printre apropiaţi şi de a atrage în viaţa voastră oameni noi. De reţinut că oame­nii care vi se alătură sau organizaţiile în care vă implicaţi acum sunt de lungă durată.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand