1 decembrie 2021
Chisinau
Varia

Leii emotivi, balanțele ambițioase, iar taurii pozitivi. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Leii emotivi, balanțele ambițioase, iar taurii pozitivi. Horoscopul săptămânii
Leii emotivi, balanțele ambițioase, iar taurii pozitivi. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Este necesar să câștigaţi energie și să obțineţi încurajări de la cei dragi. Sfaturile familiei și ale prietenilor vă vor ajuta în muncă. Soluția optimă și convenabilă stă în sfa­turile primite de la ceilalți. Încearcă să te bazezi pe pro­pria părere și să nu te lași influențat de ce zic ceilalți.

Taur

Chiar dacă simțul dreptății este destul de pronunțat, re­comandarea astrelor este următoarea: evită conflictele și neînțelegerile, altfel riști să fii atras în mijlocul acestora. Fiţi pozitiv, emoțiile plăcute vă vor proteja de negativi­tate și certuri.

Gemeni

Frumusețea voastră interioară îi atrage pe oameni. Sun­teţi mereu în centrul atenției, profitaţi de ocazie pentru a-i înveseli pe ceilalți. Dacă sunteți singur, soarta vă pregătește o surpriză foarte semnificativă, după care viața va fi împărțită în „înainte” și „după”.

Rac

Este esențial să-ţi clarifici obiectivele pe care le-ai sta­bilit. S-ar putea să descoperi că sarcinile și activitățile stabilite le poți face mai interesante, grație energiei cre­atoare care vine din sfera jocului. Cheltuielile în numerar vor depăși bugetul, din cauza neglijenței dvs.

Leu

Fii atent la relațiile de durată în care ești implicat, pentru că nu-ți dorești să complici lucrurile. Cadru astral prielnic pentru a te preocupa mai mult de sfera familiei, de rude, și este posibil să fii și mai emotiv. Este un moment bun pentru o achiziție pe care ați amânat-o constant.

Fecioară

Vei fi în centrul atenției, chiar dacă nu vei cere acest lu­cru. Pot să apară persoane care vor avea nevoie de un răspuns din partea ta sau care să aștepte o soluție, un sfat oferite de tine. Interacționezi din plin, ești atent la nevoile celorlalți.

Balanţă

Îți dorești rezultate, îți dorești ca această perioadă să conteze, să poți spune la final „da, am reușit ceea ce mi-am propus”, fie că este vorba despre ambițiile profesio­nale sau dorințele personale. Este esențial să dai dovadă de determinare si să planifici riguros acțiunile.

Scorpion

Nu forța lucrurile, dacă observi că nu ies cum îți dorești, nu insista să te ții de agendă, dacă vezi că apar activități neprevăzute. Oferă-ţi suficient timp de a medita, de a le aranja în minte. Aveți grijă și vigilență, există șanse de a suferi orice fel de accidentare.

Săgetător

Fii deschis și flexibil când vei interacționa cu ceilalți și ai grijă ce cuvinte alegi să le spui. De asemenea, astrele te îndeamnă să fii atent la emoțiile pe care le manifești, pentru că mimica și gestica pot arăta altceva decât ceea ce exprimi.

Capricorn

Pregătiţi-vă pentru multă muncă și pentru a lua deci­zii mari. Cu toate acestea, veți depăși toate obstacolele cu succes. În pași mici, veți dezlega această încurcătură, încărcându-vă de fiecare dată cu energia unei mici reali­zări. Starea de spirit va fi bună, liniștită.

Vărsător

Cauți să acționezi, să excelezi, să te afirmi, iar această nevoie apare pentru că semnul tău zodiacal este în sfera imaginii publice. Este important să fii auzit. Oamenii sin­guri se vor întâlni cu sufletul lor pereche. Acest lucru se va întâmpla mai repede dacă încetaţi să fiţi timid.

Peşti

Îți lași mintea să exploreze, să dezvolte diverse idei. Cadru astral favorabil pentru a dezvolta un subiect care te interesează. Moment bun și pentru a face unele să­pături în propriul subconștient, pentru a vindeca unele răni. În companie, nu uitaţi de partenerul dvs., deoarece în ultimul timp l-ați neglijat.

  
Citiți-ne pe Telegram
Comentarii
0
Comentează
Citește și