22 mai 2024
Chisinau
Varia

La mulți ani! Sărbători fericite!

Loading
Varia La mulți ani! Sărbători fericite!
La mulți ani! Sărbători fericite!

la-muti-ani

 

Stimați membri de sindicat, frați și surori,

 

Am deosebita plăcere să mă adresez către Dum­neavoastră în atmosfera frumoasă a sărbătorilor de iarnă, exprimându-vă sincere mulțumiri pentru activitatea sârguincioasă desfășurată pe parcursul anului în promovarea cauzei nobile de apărare a drepturilor fundamentale ale omului.

Anul 2015 va rămâne de neuitat prin amprenta pe care o lasă la locul său de muncă marea familie sindi­cală, ce cuprinde mai mult de 400 de mii de membri, activiști ai organizațiilor primare, lideri ai structu­rilor teritoriale, ramurale și naționale, unitățile din subordine de prestații de servicii și structurile con­federale permanente, precum Consiliul de Femei și Consiliul de Tineret. Chiar și în condiții grele, cunos­cute tuturor, noi, sindicatele, am menținut poziția noastră fermă în implementarea politicilor de pro­tejare a salariaților.

Faptele și realizările înregistrate pe parcursul anului vor trece în istorie și vor marca file remar­cabile în mișcarea sindicală. Împreună am reușit să fortificăm rândurile noastre, să conlucrăm cu par­tenerii sociali în soluționarea multiplelor probleme, să ridicăm relațiile cu partenerii noștri străini la un nivel calitativ nou.

În același timp, suntem conștienți și de faptul că nu am reușit să realizăm unele din cele asumate. Vom depune eforturi conjugate pentru a face față angajamentelor și noilor provocări.

În ajunul sărbătorilor de iarnă sunt cu gândul la Dumneavoastră, cei care produceți, dăscăliți, pres-tați servicii importante, asigurați ordinea publică, la veteranii care și-au dedicat mulți ani mișcării sin­dicale. Anul ce bate la ușă să ne aducă stabilitate în țară, dorită de toți. Vă urez multă sănătate, liniște sufletească familiilor Dumneavoastră, împliniri și succese în toate.

 

Crăciun fericit și La mulți ani!

 

Oleg Budza,

președintele CNSM

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand