20 mai 2024
Chisinau
Varia

La mulți ani, frumoasele noastre!

Loading
Varia La mulți ani, frumoasele noastre!
La mulți ani, frumoasele noastre!
8-martie

Foto: simpalsmedia.com

În fiecare an, pe lângă bucu­ria trezirii naturii din amorțire, primăvara ne mai aduce o săr­bătoare care ne umple casele de lumină – Ziua Internațională a Femeii. Fie că e vorba de mamă, soție, fiică, iubită, Femeia aduce în casa fiecăruia farmecul vieții, acel tonus, acea energie care te stimulează și te susține la fapte bune, frumoase.

 

De când e lumea, Femeia și-a asumat cele mai multe griji legate de casă, de creșterea și educarea copiilor, a dus povara grea, ade­sea ea fiind numită Stâlpul Fa­miliei, pe bună dreptate. Nu mai zicem că muncește cot la cot cu bărbații, având obligații la ser­viciu.

Cântată de toți marii poeți ai omenirii, e greu să găsim cuvin­te pentru a ne exprima admirația și recunoștința față de cele care ne fac viața frumoasă și plină de sens.

Ne închinăm cu pietate în fața Dumneavoastră, orice profesie ați avea, în orice domeniu ați activa, vă urăm multă sănătate, mulți ani fericiți alături de cei dragi, inspirația să nu vă părăsească niciodată în tot ceea ce faceți, iar copiii, florile vieții pe care ni le-ați dăruit, să vă aducă numai emoții pozitive, bucuria împlinirii pe acest pământ.

 

Oleg BUDZA,

președinte al CNSM

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand