21 mai 2024
Chisinau
Varia

Iarba știe cum te cheamă, Steaua știe ce gândești

Loading
Varia Iarba știe cum te cheamă, Steaua știe ce gândești
Iarba știe cum te cheamă, Steaua știe ce gândești
lalele

Foto: wallpaperstock.net

 

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

 

Stimate doamne și domnișoare,

 

Am deosebita plăcere și onoare să vă adresez cele mai sincere felicitări cu oca­zia sărbătorii primăverii și a frumuseții – 8 Martie. Această sărbătoare simbo­lizează dragostea și respectul față de mamă, soție, fiică și față de femeie în general.

CNSM cunoaște și apreciază con-tribuția imensă pe care o aduce feme­ia la crearea avuției naționale și rolul ei în edificarea statului de drept. Ne mândrim cu faptul că femeia simboli­zează muncă asiduă, poziție fermă și fapte concrete în procesul de integrare a țării în comunitatea europeană. Ea își îndeplinește misiunea cu cinste începând de la funcții-cheie în stat și continuând cu poziții importante în toate ramurile economiei naționale.

Femeile sindicaliste astăzi sunt o forță care constituie peste 60 la sută din numărul total al membrilor de sindicat. Ele contribuie la fortificarea mișcării sindicale, la apărarea drepturilor și a in­tereselor femeilor, axându-se pe crearea condițiilor decente de muncă, participa­rea activă la procesul educațional și la formarea profesională, promovarea lor în funcții decizionale la toate nivelurile.

Pentru ceea ce face femeia în benefi­ciul societății, îi aducem sincere și pro­funde mulțumiri. Totodată, este de da­toria noastră să o asigurăm cu protecție social-economică binemeritată.

În numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, vă felicit cu ocazia acestei frumoase și mult-așteptate sărbători – 8 Martie.

Vă doresc multă sănătate, prosperita­te, bucurii în viață și spiritul frumoasei sărbători mereu să vă însoțească.

 

Cu deosebită stimă,

Oleg BUDZA,

președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand