14 aprilie 2024
Chisinau
Varia

Horoscopul pentru anul 2018

Loading
Varia Horoscopul pentru anul 2018
Horoscopul pentru anul 2018
kotovasia.net

Berbec

Anul Câinelui va fi unul reușit pentru Berbeci, care încearcă să întreprindă ceva, vor să în­ceapă ceva nou, să-și găsească un serviciu. Schimbările sunt iminente. În anul care vine, cei din zodia Berbec vor înceta să se mai hazardeze, să facă risipă de bani. Ei își vor canaliza energia în albia necesară. Călătoriți, or călătoriile vă vor aduce bucurii și vă vor extinde orizontul.

 

Taur

Pe Tauri îi așteaptă niște schim­bări grandioase în toate do­meniile – carieră, dragoste, ac­tivitate. Vor apărea noi hobby-uri. Cel mai important lucru este faptul că anul 2018 va fi unul de mare perspectivă la capitolul ve­nituri. Reprezentanții acestui semn zodiacal au două obiective importante: să-și mențină sănătatea și să-și consolideze familia.

 

Gemeni

Anul 2017, care a fost plin de aventuri, va fi înlocuit cu unul marcat de înțelepciune și perseverență. Respectiv, pentru Gemeni, va începe o perioadă de reconsiderare a valo­rilor. Anul Câinelui va fi cel mai de succes pentru ei. Gemenii au șansa s-și schimbe soarta, să înceapă un lucru nou sau să-și schimbe profesia. Ar face bine să-și evalueze posibilitățile, să se ocupe de autoinstruire și autodezvoltare.

 

Rac

Pe parcursul întregului an, Ra­cii vor fi însoțiți de sentimentul libertății. Anul va fi plin de impre­sii noi. De asemenea, ei vor avea ocazia să cunoască lume de calitate. Emoțiile ce țin de sentimentele romantice, călătoriile și priete­nii îi vor antrena pe Raci într-un iureș de eve­nimente și nu le vor lăsa nici o clipă ca să-și tragă sufletul. Pentru a beneficia de premiul cel mare oferit de viață, Racii vor trebui să facă uz de intuiția cu care sunt înzestrați.

 

Leu

Pentru ca anul să fie unul de suc­ces, Leii vor trebui să se cizele­ze, să-și țină în frâu caracterul aprig și să-și tempereze orgoliul. Dacă se vor conforma, vor învăța să ia decizii impor­tante numai în stările de calm și cântărind totul foarte bine, astfel îi așteaptă o recom­pensă pe cinste și multe succese. Nu-i exclus că Leii chiar își vor lansa o afacere în anul 2018.

 

Fecioară

În anul 2018, Fecioarele vor repur­ta succese atât în viața profesio­nală, cât și în cea personală, vor putea să-și valorifice potențialul și avansa în carieră. Afacerea proprie va fi una de succes. La capitolul relații, Fecioarele ar trebui să fie cât se poate de calme și înțelepte, să nu per­mită ca gelozia să prevaleze.

 

Balanță

Chiar de la începutul anului, Balanțele vor avea parte de atâ­tea evenimente, încât nu vor ști pe care dintre ele să se concentreze cu prioritate. Respectiv, pentru reprezentanții acestei zodii este important să-și stabilească prioritățile chiar din start și să înțeleagă de ce au nevoie mai mult cu adevărat. Dacă își vor stabili prioritățile corect, anul 2018 le va oferi niște beneficii de invidiat.

 

Scorpion

În 2018, astrele le recomandă Scorpioni lor să evite tot ce-i negativ, să-și canalizeze energia pentru a soluționa problemele reale, nu cele imaginare. Pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă o sumedenie de eve­nimente, majoritatea fiind pozitive. De la ei se cere doar să muncească cu perseverență.

 

Săgetător

În general, anul 2018 vă promi­te intensitate și eficiență. Pentru Săgetători, acest an va fi unul cu rezultate dintre cele mai bune. Am pu­tea afirma că va fi un an de cotitură în toate domeniile, respectiv, orice decizie trebuie luată cu chibzuință. Anul 2018 vă va aduce și o doză în plus de optimism. În anul Câine­lui, sursa de bucurii o va constitui călătoriile, impresiile noi, persoanele pe care veți avea ocazia să le cunoașteți.

 

Capricorn

Cei din zodia Capricorn vor fi printre puținele categorii de persoane pentru care anul ar putea să nu fie prea reușit, însă acest scena­riu se va materializa doar în cazul când nu se vor schimba, nu-și vor modifica prioritățile și atitudinea față de cei din jur. Dacă, totuși, își doresc cadouri plăcute din partea Câinelui, atunci vor trebui să se schimbe în mod radi­cal. De altfel, acest lucru va fi un bun început pentru o viață nouă și fericită.

 

Vărsător

În noul an, Vărsătorii vor avea par­te de multe idei reușite, însă cele mai importante succese îi așteaptă în domeniul artei și al științei. Reprezentanții acestui semn zodiacal își vor putea ameliora situația financiară dacă vor combina creația și spiritul întreprinzător. De mare importanță va fi capacitatea de autoorganizare. Este necesar să planificați totul din timp și să cheltuiți mijloacele cu chibzuință.

 

Pești

„A fost un an pe cinste”, vor ex­clama Peștii amintindu-și despre 2018. Pe reprezentanții acestei zodii îi așteaptă lucruri mari și schimbări în toate domeniile: la serviciu, în dragoste, în cercul de prieteni. Obiectivul principal pentru ei va fi să-și țină emoțiile în frâu. Nu este ca­zul să-și asume prea multe responsabilități, or în așa caz ei se vor descuraja.

 

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand