25 iunie 2024
Chisinau
Varia

Gemenii sentimentali, săgetătorii cu schimbări, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii

Loading
Varia Gemenii sentimentali, săgetătorii cu schimbări, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii
Gemenii sentimentali, săgetătorii cu schimbări, iar vărsătorii energici. Horoscopul săptămânii
unsplash.com
О nouă săptămână şi astrele nu au uitat de noi. Îţi prezentăm previziunile astrologice pentru săptămâna aceasta.

Berbec

Săptămână importantă în plan partenerial și socio-pro­fesional! Se vor reconfigura colaborări, se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv și să închei acele relații care te țin în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel.

Taur

Sănătatea și activitatea desfășurată reprezintă aspecte­le care se vor modifica începând cu această săptămâ­nă. Este bine să-ți supraveghezi semnalele organismu­lui și să apelezi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc întâmpină-le cu sufletul deschis.

Gemeni

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se conturează modificări majore în plan amoros. Miste­rul, farmecul, stăpânesc acest segment de viață, astfel că puțin probabil să-ți dai seama de adevăratul sens al situațiilor care se ivesc.

Rac

În casă și familie se preconizează schimbări interesante, dar pline de mister. Atenția și eforturile îți vor fi atrase de treburile gospodărești restante. Fii prudent pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea dorește același lucru. Vei fi nevoit să te împarți între îndatoririle profesionale și cele casnice.

Leu

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relațiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acorzi atenția necesară tuturor discuțiilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a te desprinde din relațiile toxice.

Fecioară

Situații controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condițiilor de muncă. Fie primești o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse, fie afli informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

Balanță

Săptămână importantă, pentru că transformările in­terioare la care ești predispus sunt de bun augur. Nu vei înțelege mare lucru acum, însă senzația că totul se desfășoară în favoarea ta va fi accentuată și aducătoare de confort sufletesc.

Scorpion

Energia astrală a săptămânii te predispune la transfor­mări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de ex­plicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă și de revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat.

Săgetător

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schim­bări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă. Se reco­mandă prudență și răbdare!

Capricorn

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte sau se preconi­zează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă, fiind bine să-ți echilibrezi programul cotidian și dieta.

Vărsător

Vei fi animat de gânduri mărețe, ca și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de situațiile în care ești implicat.

Pești

Segmentul financiar este important în această săptă­mână. Sunt șanse să pui la punct chestiuni patrimoni­ale împreună cu neamurile și cu partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane.

  
Citiți-ne pe Facebook
Comentarii
0
Comentează
Citește și
slot thailand